Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan a hiba oka! Alól a kipufogóban lévő szelep szarakodik, cimbora megpiszkálta és el is tűnt az FI meg nem világít a piros lámpa. Mondjuk neki is ez a hibája, egy alapos tisztítás szerintem megoldja. :)
Hát, de lehet...egyébként Szegeden dolgozik a srác. :)
Azt meg ma adott el egy haver.
De az citromsárga volt.
Kowax kolléga keresett. Nekem inkább 600ast mutass!
Melyikőtök is keres Gixxer 1000-est?
Haverom haverjáé.
Elég korrekt.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Injektor szervomotor szokott még ilyet csinálni. A volt Banditod nem Orosházán van?
Lefényképezni felesleges, elhiszem. Valószínűleg hol van hiba, hol nincs. El kell csípned mikor van, mert a kód útbaigazítást ad.
Holnap leellenőrzöm, és lefényképezem
Akkor nem lehet -C00.
A piros lámpa folyamatosan világít, az FI felirat meg ugye "villog".
Villog, vagy ég?
Most néztem utána, hogy ez azt jelenti, hogy nincs hiba, de akkor a picsának villog az FI?!
A hobakódot ha minden igaz sikerült kiíratni: -C00 ezt írta ki!
Mikorra igérte?
A lényeg hogy jövő 7végén nincs még kész.
Nah elvittem a vasat szervízeshez, komoly gépek vannak neki pl vtr sp2 2 ezer km errel amit nem használ mert nem szereti a v2... Amugy 3gy aranybánya minden ott. Van neki egy K5 2 millájért minden ki van cserélve benne.. A Fia 17 éves vagy 200 db gyorsulási serlege van. Pl 80 ccm dragster robogó(európa rekord) 175 öt megy 400 on.. Meg hasonlók. Nagyon komolyan ért a gépekhez.
Igen, Pestről vettem.
Pestről jött a technika?
Szerintem még youtube-os video is van a hibakód kiolvasásáról...aztán manualmban megnézed mi az...
http://youtu.be/Vue-QAoiPMw
ezeknek a kipufogó szelep a haláluk...service
Sikerült pénteken megvenni! :) nem makulátlan a fényezése, de nagy baj nincs. Elaő tulajos, hitel most lesz kifizetve, 10.093 km!
Valami hibakód egyébként van, mert az FI villog, hogyan lehet kiolvasni?
ohh bocs... :D Elkezdtünk inni és nem láttam már tisztán addigra :D Félreolvastam
Nem a kort néztem, hanem azt, hogy te is hasonlót csináltál a gépen, ezért ajánlottalak.
Dehogy is. Holnap viszem.. Ha kész jövő hétvégére akkor megyünk azt mondom. Addig cseréld le az olajat.
KÉÉÉÉÉSZ? Ennyi volt? Mi volt mesélj
Ha kész a vasam jövő 7 végén megyünk gépelni? :)