Jó árban elvitték a gépet, ezért váltunk külön. Elég lenne a 600 úgy érzem, megmagyarázhatatlan okok miatt XD Mostmár csak találni kellene vmi használhatót. Erőből meg sosem elég, főleg egyenesben.
A busa szét van robbantva
Mert több vizzel ment mint benzinnel! Most szívműtéten van Boglári fullgas-nál. Talán kiégett a tömítés, vagy repedt hengerfej passz.
Elvileg 21. Körül lesz kész.
Hogy álltok a motorokkal skacok? Szezonra kész?
Carlos nézem nincs mocid, és kisebbet akarsz? Mért? Fentartás végett, vagy erő miatt?
Norbi? Új vas?
Ádám te meg motoros vagy? Vagy benyelt a 18 wheel of steel?
Zoli felétek meg megint havazott? Te hogy állsz a vasakkal?
Az újraszegecselés mennyire biztonságos, és tartós? A fékkel ilyen szegecseléssel nem baszakodnék...
Úgy néz ki, hogy párban cserélem, melyik motor tárcsái kompatibilisek a k7 750-el? Az 1000-esé , ha az akkor jó volna, mert most találtam egy párat.
Mert több vizzel ment mint benzinnel! Most szívműtéten van Boglári fullgas-nál. Talán kiégett a tömítés, vagy repedt hengerfej passz.
Elvileg 21. Körül lesz kész.
Carlos nézem nincs mocid, és kisebbet akarsz? Mért? Fentartás végett, vagy erő miatt?
Norbi? Új vas?
Ádám te meg motoros vagy? Vagy benyelt a 18 wheel of steel?
Zoli felétek meg megint havazott? Te hogy állsz a vasakkal?
Úgy néz ki, hogy párban cserélem, melyik motor tárcsái kompatibilisek a k7 750-el? Az 1000-esé , ha az akkor jó volna, mert most találtam egy párat.
Illetve kipufogó is érdekelne, szintén erre az évjáratra.
Én most 7100-at használok, mert szoktam pályára is mászkálni, de ha nem mész elég az 5100 is.
A földet csak motor nyergében hagytam el eddig, max, egy két másodpercre.