Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el van sok jó, csak nem mindenki árulgatja a jó vasat.
Ezért is a f@sz kivan a hasznàlt lomokkal. Megveszi az ember úgy mint patika, aztán meg megy a kosárba.....
Jó árban elvitték a gépet, ezért váltunk külön. Elég lenne a 600 úgy érzem, megmagyarázhatatlan okok miatt XD Mostmár csak találni kellene vmi használhatót. Erőből meg sosem elég, főleg egyenesben.
Az igen. Nem semmi.. Széthajtottad ;) Jössz majd Kunmadárra?
A busa szét van robbantva
Mert több vizzel ment mint benzinnel! Most szívműtéten van Boglári fullgas-nál. Talán kiégett a tömítés, vagy repedt hengerfej passz.
Elvileg 21. Körül lesz kész.
Hello te elveszett bárány! Az enyém szervízen van. Új vas még nincs a láthatáron. Még kell egy kis lóvét hozzá tennem. Veled mi van Busa pihen még?
Hogy álltok a motorokkal skacok? Szezonra kész?
Carlos nézem nincs mocid, és kisebbet akarsz? Mért? Fentartás végett, vagy erő miatt?
Norbi? Új vas?
Ádám te meg motoros vagy? Vagy benyelt a 18 wheel of steel?
Zoli felétek meg megint havazott? Te hogy állsz a vasakkal?
Az újraszegecselés mennyire biztonságos, és tartós? A fékkel ilyen szegecseléssel nem baszakodnék...
Úgy néz ki, hogy párban cserélem, melyik motor tárcsái kompatibilisek a k7 750-el? Az 1000-esé , ha az akkor jó volna, mert most találtam egy párat.
Nem tudom a két tárcsa akkor nem egyforma lesz.. Olcsobban is szegecselnek.
Én speciel Debrecenben csináltattam. 10-ért postával.
A szegecselés 16.000 a másik tárcsa meg 20, szerinted?!
Hol csinálnak ilyet amúgy?
Nem majd Hétfőn tegnap jöttek meg az alkatrészek amúgy is.
Mi van a géppel koma? Nem érdeklődtél?
Lol.. Akkor miért nem szegecselteted újra?
Lötyög a balos. A szegecselés fos, de cimboráé is ilyen volt, már lecserélte.
Mi baj a tiéddel?
Valaki nem tud használt, de nem lötyögős féktárcsát k7-re?
Illetve kipufogó is érdekelne, szintén erre az évjáratra.
oké, köszi
Mind a kettő jó olaj.
Én most 7100-at használok, mert szoktam pályára is mászkálni, de ha nem mész elég az 5100 is.
Biztos óvatos leszek, mert még sosem ültem ilyesmin.
A földet csak motor nyergében hagytam el eddig, max, egy két másodpercre.
Az iigen! A lebegőben azért brümmögjél tudják honnan jöttél és hogy a benzin a véredben van. És óvatossan csapold le a kerozint ;)
Nekem augusztusra egy Donington Parki kirándulás van előirányozva, de az spec, reppentyűvel.
Utánna nézek.
Kalkulàlni kellene, hogy mennyiből lehet kihozni egy ilyet.