Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sineket fabol csinaltak... Alpok is tokeletes.
Nekem az Alpok a szimpi. A platóra gyártani kell akkor valami sínt, hogy ne hagyjuk el a gépeket. Nemtom mennyiért lehetne bérelni. Ha nem lesz motorom akkor meg én leszek a kamionsofőr, csak győzzetek utánam jönni a szerpentinen. XD
Tudod arra az ötletre gondoltam hogy a 4 személyes platóst kibérelni és a mocikat fel, Grosglockner vagy a tenger...Mindt a Siofoki Riders is csinálta. Plusz birnák sörözni Adam meg Te vezetnétek ha persze jönnétek ;)
Olvass vissza, kitárgyaltuk nemrég.
Merre? Szabadidő és pénz kérdése. Na meg nálam motor. :)
Sziasztok!
Valaki használ motul 5100 10w50et? Véleményre lennék kíváncsi.
Gondolkozom még a 7100 10w40en is de nem tudom mekkora lehet a különbség, jóval drágább.
nekem lenne 1 pár eladó :

Pirelli diablo rosso corsa párban (120/70 17 - 190/50 17) párszáz KM-el szinte új (széle nem futott,közepén szinte csak a bevonat kopott le) eladó -60.000 ft-ért

Az újnak csak a hátsó kerül ennyibe :

http://motorgumi.arukereso.hu/...
Nálam is eljött a gumi csere ideje, kinek mi vált be utcai használatra?
Srácok nyáron egy hoszabb túrában benne lennétek?
Sziasztok!

Valakinek nincs elfekvőben gyári dudája gixxerhez?
Sok ilyen van sajnos. Arra játszanak, hogy küldj nekik pénzt előre aztán eltűnnek. De ha hirdetsz akkor is bombáz ilyen fasz emailekkel a sok nyomorék.
Király ez a google fordító ;) Fasza kamu hirdetések.. Mondjuk ezt ki kellene szürni az oldal üzemeltetőinek.
Na ezt nevezik úgy ,hogy behúzás :) 1-2 ismerős és jómagam is megkaptuk válasznak ezt a levelet :))
Az egyik főnyeremény válaszolt!

"Üdv.

2005 Suzuki GSX-R 600
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült, nem véletlen.
A teljes ár 560.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi
engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám
(angolul írni) .

A fordítás használata https://translate.google.hu/?h...

Tisztelettel és én várom az e-mail,
"
SRADdal melegítek a szezonra.
csapágygolyó, rázás....meg van valami specko anyag bele.
Segitségeteket kérném, észrevettem hogy a tankom alja rozsdás kicsit sajnos! Én mindig benzinel tárolom stb: de gondolom más nem tett így mindig, szerintetek hogyan tudnám kitakaritani belőle?
Kivárom a nagyhalat. Áprilisig van idő. Nem akarom elkapkodni.
Kérdezz rá!
Hát olyan, de néha azt is megnyeri vki.
Lehet elírta 1-esre a 2-est és 2misi az ára.
Olyan mint a lottó ötös ;) Bele lehet sz@rni ebbe a magyar használt piacba.
Sose lehet tudni. Egy üzenetet vagy hívást megérhet. Hátha az év vétele.
Ott van valami átbaszás. Az ilyenekkel nem foglalkozok. Normál esetben a duplája az ár. Van egy k5is 500ért. Meg egy 05ös zx6r 650ért. Ennyire nem kellhet a pénz az eladónak sztem.
1milla?
csak nekem tűnik nagyon olcsónak? mi a bibi?
A te szériádnak ez a típushibája, ezt írtam először. Haverom kikötötte, úgy használja. Igaz alul harmatgyenge lett a motor.