Nekem az Alpok a szimpi. A platóra gyártani kell akkor valami sínt, hogy ne hagyjuk el a gépeket. Nemtom mennyiért lehetne bérelni. Ha nem lesz motorom akkor meg én leszek a kamionsofőr, csak győzzetek utánam jönni a szerpentinen. XD
Tudod arra az ötletre gondoltam hogy a 4 személyes platóst kibérelni és a mocikat fel, Grosglockner vagy a tenger...Mindt a Siofoki Riders is csinálta. Plusz birnák sörözni Adam meg Te vezetnétek ha persze jönnétek ;)
Sziasztok!
Valaki használ motul 5100 10w50et? Véleményre lennék kíváncsi.
Gondolkozom még a 7100 10w40en is de nem tudom mekkora lehet a különbség, jóval drágább.
Pirelli diablo rosso corsa párban (120/70 17 - 190/50 17) párszáz KM-el szinte új (széle nem futott,közepén szinte csak a bevonat kopott le) eladó -60.000 ft-ért
Sok ilyen van sajnos. Arra játszanak, hogy küldj nekik pénzt előre aztán eltűnnek. De ha hirdetsz akkor is bombáz ilyen fasz emailekkel a sok nyomorék.
2005 Suzuki GSX-R 600
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült, nem véletlen.
A teljes ár 560.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi
engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám
(angolul írni) .
Segitségeteket kérném, észrevettem hogy a tankom alja rozsdás kicsit sajnos! Én mindig benzinel tárolom stb: de gondolom más nem tett így mindig, szerintetek hogyan tudnám kitakaritani belőle?
Ott van valami átbaszás. Az ilyenekkel nem foglalkozok. Normál esetben a duplája az ár. Van egy k5is 500ért. Meg egy 05ös zx6r 650ért. Ennyire nem kellhet a pénz az eladónak sztem.
Valaki használ motul 5100 10w50et? Véleményre lennék kíváncsi.
Gondolkozom még a 7100 10w40en is de nem tudom mekkora lehet a különbség, jóval drágább.
Pirelli diablo rosso corsa párban (120/70 17 - 190/50 17) párszáz KM-el szinte új (széle nem futott,közepén szinte csak a bevonat kopott le) eladó -60.000 ft-ért
Az újnak csak a hátsó kerül ennyibe :
http://motorgumi.arukereso.hu/...
Valakinek nincs elfekvőben gyári dudája gixxerhez?
"Üdv.
2005 Suzuki GSX-R 600
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült, nem véletlen.
A teljes ár 560.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi
engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám
(angolul írni) .
A fordítás használata https://translate.google.hu/?h...
Tisztelettel és én várom az e-mail,
"
Lehet elírta 1-esre a 2-est és 2misi az ára.
csak nekem tűnik nagyon olcsónak? mi a bibi?