Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről teljesen ok a dolog. Annyi hozzáfűznivalóm azért volna, az RGV addigra még tuti nem lesz bejáratva, úgyh próbakör így elmarad, de mindezek ellenére örömmel látlak itt nálunk titeket.
Kárpótlásul bejárjuk az összes erre érdemes szerpentint azon a hétvégén.
Legyen elég benzinre való nálatok!
A rojtos lábról meg nincs mit beszélni, teljesen igazad van.
Tavaly nyáron az ismeretségi körből nekem, meg egy csajnak volt balesetünk.
Nekem jóformán semmi bajom nem lett, egy törött lábujj, meg egy leeső köröm, de szegény Szandrának azóta sincs még rendben a lába, és valószínűleg már nem is lesz 100-as, mert az első műtétnél hagyták rosszul összeforrni neki.
majd az lesz :D Csak előbb van még egy műszaki is :)
Am rakd össze az alkatrészeket és menjünk :D :D Nekem van egy biciklim amire passzol minden :D
Nem kell amúgy valakinek szívlámpáshoz pályaidom? Sérüléseit javította az előző tulaj, nekem nem volt fent a gépen, csak terveztem. Fényezni kellene, 15000ért megválnék tőle, ennyiért vettem.
Nekem hátulra kellene valami kisebb index.. Nagy kankó van hátul le kéne cserélni, Mondjuk ebben tényleg az a jó hogy látják merre akarok kanyarodni.... Elől már kisebbek vannak ;)
Na nekem is ugyan olyan a motorom. Ertekezzunk mailbe. Mert elvileg van megoldas a tied is gondolom kb 3-4 ezer kornyeken ha elengeded a gazt akkor becsorog...
morse - 15000
akkor service and goooo!
nekem most csak egy motoremelőm van, de nincs rajta semmi
Ja, meg egy pályaidomom, gyári plexim, idomba szerelhető indexem, használt vez.lánc-feszítóvel.....bazzzeeeg van egy gixxerem darabokban
2000évj gsxr750 SRAD om van,abban gyanús nekem a vezérműláncfeszítő!
Tehát akkor maga a vezérláncommal lehet a gond?Az menyibe kerülhet hozzá?
Na kunmadár az nekem is tuti :) :D Ma elköltöttem minden pénzem szinte... vettem olajat szűrőt K&N tisztítót meg olajat meg mindent :D
Üdv mikori a gsx-r ed? Én már szedtem ki a feszítőt meg raktam vissza. Üdv
A vezérműláncra gondoltam...
Kunmadárra én is menni akarok, de ha a következő nap hétközi, akkor meló van.
Zoli? Mit szólsz? Amúgy rojtos idom még mindig jobb mint a rojtos láb...
Skacok ebben a percben meg álmodtam egy olyan durva 7 vègét hogy csak na! Persze ebben Zoli barátunk közreműködése is kell! A lényeg: május 1 csütörtök Kunmadár ami ugye a Hortobágy alatt van, na már most én oda is el szeretnék jutni fixen. Ha Zoli is benne volna bìrnánk úgy menni hogy Május 1 Kunmadár utánna go Zolihoz! Persze ez egy röpke felvetés? na na na? Mondjuk szombaton dolgozok de ha fix akkor ki irom magam ha kell az a nap is... csütörtök, péntek, szombat, vagy csüt-péntek?
nemm kell gari! ;)
na bummm XD
Igen, csak ez meg kínai, itthon nem forgalmazzàk, gari sincs hozzà.
Videók alapján az utolsónak a legjobb a minősége... Szerintem.
Hát én még nem tudom... lehet hogy dolgozunk lehet hogy nem.... :D lesz egy emléktorna lehet oda megyek...
Akkor szerintem egy 7100 lesz :)
Hétvégén ha jó idő lesz terveztek gurulàst?