műszakin se volt.. :) Csak az okmányirodába be kell majd vinni... ott ragasszák rá a rendszámot. és említették hogy lehet bekérik mert sérült :) De remélem nem :D
Elméletileg nem fogják már elfogadni mert bele van darabolva :D Kerékpukkantás :D De majdcsak nem lesz vele gáz... csak említették hogy lehet nem fogadják el
Na megvan a műszaki Már csak vissza kell rakni a sportdobot, el kell intézni az új rendszámot meg a forgalmit, meg le kell mosni mert tiszta sár az egész.... :
Ahogy mondtam is tegnap, 6-an nálam is elfértek.
Ebből már kettő felfújható vendégágyon, de legalább egy helyen éjszakázhattok mindnyájan.
Micsoda névreszóló térkép.
Világítás nélkül 1200, világítással 1050-1100. Enyém ezt szereti.
Elmegy 800-on is, de a jelenlegi karburátorokkal ez nem kivitelezhető, csúnyán jár...
Mondjuk, enyém már 900-as.
az a váltó villám az jelzi mikor kell váltani, a kis villám meg az hogy be van kapcsolva és olyankor vagy világít vagy villog a megadott fordulatszámra
Az volt a bajom, hogy nagyot csattant amikor beraktam 1-esbe, ha 1200-1300 volt az alapjárat, beállítottam 1050-re és most szépen veszi az 1-est csak olyan szolid lett a hangja lámpánál mintha GS500 lenne :)
Kinek Mennyire van beállítva az alapjárat? Próbáltam keresni K1-hez a gyári értéket, de mindenhol mást írnak. Jelenleg 1200rpm körül van melegen, és szerintem sok.
Akkor, ha nem nagy gond, csináljunk már egy gyors létszámellenőrzést.
Valamelyik Kiskunsági főszervező írja már le tételesen, hogy ténylegesen hányan leszünk. Csak, hogy tudjam, mire számítsak.
De soha nem volt bajom vele
Ebből már kettő felfújható vendégágyon, de legalább egy helyen éjszakázhattok mindnyájan.
Micsoda névreszóló térkép.
Elmegy 800-on is, de a jelenlegi karburátorokkal ez nem kivitelezhető, csúnyán jár...
Mondjuk, enyém már 900-as.
És azt hogy lehet beállítani, hogy egy adott fordulatszámon jelezzen?
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a műszerfalon van egy villámjel és egy hozzá tartozó fehér visszajelző lámpa. Ez minek a jelzése?
Előre is köszi!
Valamelyik Kiskunsági főszervező írja már le tételesen, hogy ténylegesen hányan leszünk. Csak, hogy tudjam, mire számítsak.