Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha sok a pálinka akkor többet látsz :D
Attól többen nem leszünk!
Pálinka lesz vagy vigyünk? :D
Hát, ürgék, vagy 5 embert én is el tudok szállásolni, esetleg 6-ot, most már nem igazán tudom, hányan készülnétek ide, a többinek intézek itt a közelben szállást.
Vannak itt a 3. szomszéd faluban, Varbón szép új építésű faházak egy tó partján, de nem tudom, mennyi lehet egy éjszaka, meg milyen arányban vannak már esetleg lefoglalva a május 1.-ei hosszú hétvégére.
No ,meg az is lehet, hogy csak mind 3 napra adnák ki, ki tudja.
Lényeg,,, az 5-6 fő, aki nálam alszik, ingyen ellehet, örülök, ha látlak titeket,ha többen lesztek, akkor viszont már mostanában le kéne fixálni egy létszámot, és elkezdeni szállást keresni.
Nézted ezt is ? -nem néz ki olyan rosszul !

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
bazzeg annyi hirdetést megnéztem, meg csomót telefonáltam már. gsxr,gsr,zx6r,r6 stb. Mind sántított valahol. Most is volt egy gsr, távoli képről fasza, telefonban patika. Kértem képet, egyértelműen törött volt. Mindben 20ezer VALÓS kilométer. Ha lehetne bérelnék egy gépet a szezonra. Korábban olvastam, hogy a csóka szezonra bérbe adta a gépét, azt hiszem Hornetet. Még kivárok 1-2 hetet aztán veszek egy MZ-t!
:D Ne is mond.... Tele a cerka ezekkel a magyar utakkal... :| Tegnap leszakadt a teherautó fülkéje mentek közben.... eltört a tartóbak...
Jobban kátyúzol mint a közútkezelő zrt. Mrs.Kátyúzó ;)
Majd viszünk vontató kötelet ha gsr-el jösz le ne maradj ;)
Az meglehet :D Második neved Mr. Sebesség :D én kérem teherautóval járok :D a traktor az sértés :D
:D jóóó... De tartalékba hozz 20 liter benzint is :D
Túl sokat nézném a Ghost ridert ? Na neem ! Te Bugaci betyár! Nem lehet menni 280-al mert szetbasztad az utat bugacon a fatraktorral ;)
Én ezzel megyek...ígérem bevárok mindenkit :)
akkkóóóó gyerünk nigggereeekkk!X Gon' Give It To Yaaaaa
én benne lennék egy ilyen miacsuában :)
Norbinak a normális tempo a 200..... egykerón.... ha leteszi az elejét 280-ig meg sem áll
Én mindenféleképp 2 naposra tervezem, ha egyedül is. A terv változatlan. Kunmadár, utánna Bükk Zoli barátunkhoz ahol megalszunk és másnap egy kiadós gurulás és go home.
200 átlag ;) na jó viccelek. Lényeg hogy nem nyélgáz ;)
Nektek mi a normális tempó? Egyébként az elején tisztázzuk és annyi, túra motorral kezdtem én a pályafutásomat. :)
Részemről oké ha normális tempóban közlekedsz, RGWZolit majd meg kell kérdezni ha mindenkinek megfelel a terv hogy tud e valahol a bükk tetején szállást intézni nekünk.
Srácok, ha nem zavarok, és persze tudok menni akkor csatlakozhatok? :)
2 napos kellene hogy legyen. 1-én kunmadárra látogatnánk el. Onnan késő délután Zolit irányba vennénk(Ha szabad lesz persze) ott valahol megszálnánk este el iszogatnánk dumálnánk és másnap kipihenten irány a szerpentin és utánna haza. Egy vajdasági ismerősöm már csatlakozna meg lehet még egy plusz Ádám,Carlos,Én, meg esetleg még a két külhoni magyar társ. Ebbe a két napba bele sűrítenénk a programokat.
Mik a tervek? Ha lesz gép megyek.
Srácok a május 1 túra most 1 vagy két napos legyen?
Ha még nem volt cserélve rajta és beleesik akkor gariba kell hogy cseréljék meg most legújabban fő fék henger visszahívások vannak azt is most cserélgetik én is épp arra várok mikor jön meg a fékem