Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Forrás?
Viszon ha amerikai model akkor nincs ha jól tudom.
Köszönöm. Akkor ez a motor érdekes.
Jól tudod. K1 750-en még ott a kar.
Y K1 karos szívató van, 16 bites az ecuja.
Hát, most elbizonytalanítottál, a 600-on az, legalábbis azon, ami itt van nálam. Alvszám pedig éjárat miatt, igen.
K1 szívlámpáson karos a szivatoja? Alvázszám? Az miért kell, abból kiderül hanyas évjáratú?
Sőt, a K1-en a szivató karos a kormányon. A tied meg a STP-ről megy...
Ezért nem értem. A tiéd valami öszvér... alvázszám?
Igaságszerint igen, de néztem a k1-esen még a bowdenes motor van, és ugy mozgatja a pillangószelepeket de ezen már a fogaskerekes STVA motor van ami már a k2-eseken van úgy tudom
Ez K1-es?
Az a motor tökéletesen teszi a dolgát.
Megnéztem a STVA motort szétkaptam tökéletes állapotban vannak a fogaskerekek!
Szeléphézag is értékeken belül van, veszteségmérés is volt az is tökéletes, a szerelő is el volt halva rajta hogy milyen jó, és milyen patent blokk van a gépbe, injektor szinkron is megvolt.
Szelephézag hogy áll?
Okés, akkor holnap szétszedem és hogyha az a baja írok és megbeszéljük!
Esetleg valami más azon kívül, lehet még amire érdemes lenne ránézni?
Szét van bontva, mert anno a benne lévő villanymotornak volt vmi baja. De a típushiba a műanyag fogaskerék, ami ebben jó. Azt hiszem 2 csavar az egész. Kettőből lehet egyet csinàlni, ha a tiédnek az a hibája.
Nem ír semmilyen hibakódot semmit, a pillangószelep sornak nem igy kellene mozognia? mennyibe adod azt a motort? Kompreszió is tökéletes! neked melyik motor van a bowdenes vagy a másik?
(megtudnánk ugy oldani hogy kölcsönbe ide tudnád adni? mert ha ez a hiba én meg is veszem, ha nem akkor vissza küldeném?)
Te koma, ez nagyon csúnyán indul! Nem ír FI hibát a gép? A másodlagos pillangószelep mozgató motorja szokta megadni magát. Műanyag fogaskerekek vannak benne, azok szoktak elkopni és nem tud annyit mozogni amennyit kellene. Ha ilyen kell, nekem van egy. Kompressziót mértetek?
Sziasztok, csinálat egy videót hogy hogyan indul a gép, remélem kivehető a másodlagos pillangószelep mozgása, nem tudom hogy miért indul ilyen (nehézkesen). Remélem tudtok segiteni. 1:15-ig megy a videó utánna más újra lett inditva! Észrevételeket vagy ha már találkoztatok ilyennel kérlek osszátok meg.

http://youtu.be/Yn2A0jECCKA
Havazooott? No, még az baszna be!
Vasak... Gixxer üzemel, egy láncszett csere kell neki, tavaly szétnyújtotta, mint a sz.rt.
RGV hengereit jövő héten hónolják, utána tudom megrendelni a két dugót, más már nem kell hozzá, elvileg márc. második felére összeállhat.
KTM EXC 300 eleve a szerelőnél landolt, most szinterezték a vázat, kerekeket, apróságokat, blokkban csapágyak, szimeringek cseréje folyamatban, aztáén még kis dekor, és márc 20 körül itthon lesz már az is.
Hát,,, kb ennyi.:)
Háááát... Látni láttam már motorkát :D Ülni még nem ültem ilyenen de jónak néz ki :D Am megvan a motor :) Műszaki nincs majd most viszem hamarosan :) :D Remélem idén összefutunk többször :)
Hétfőn beszélek vele akkor majd rákérdezek. Meztelen ? Mivan endurozni akarsz?
Egy árat kérdezhetsz, de a mostani gondolataim szerint meztelen gép lesz, de ez is minden nap változik.
Megkérdezzem a szerelő csávót a 600 kawat nem e adja el?