Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Norbi!
A srác akit említettem Phillip Islandon van a Team Toth-nál. Most hiába is keresnéd sztem!
Bigo milyen olajat tennél a 750 be? Esetleg vezérmű láncban van valami jó tipped?
Nem nehéz kicserélni ha már csinálta az ember.
Amúgy nem biztos, h cserélni kell az egész feszítőt. Én pl ha jó állapotú a fogasléc rajta, akkor csak rugót cserélek benne.
Jah egyébként holnap hívom a gumis gyereket. Kedd vagy szerdára kérek idő pontot.
akkor csak annyira vagyunk kemények mint Tarzan Sarka :D XD
abból nem csak 1.5 literes műanyagból miközbe nyomták össze ahogy ittam. Végeredmény egy fél nap eszmélet vesztés lett 17 éves voltam hozzá teszem. Na jó tudom hogy a Bugaci gyerekek is kemények.
hejj... :D sofőr vagyok :D nem ihatok... :D am meg te ittál már pálinkát literes korsóból? :D
Yogo gyerekek decire iszák.. De gondolom a favágók is. Itt csak Ádám iszik vizet :p ...
Az nálunk 10 alkalom :D :P
A pálinka mennyiség negyede el lett téve a nyári partikra, 10 liter csak elég lesz szűken.
Remélem hamarosan én is elkezdem, ha találok vmi jó gépet.
Májusban megyünk! Polírozd a pálinkát cimbi!
Még majd elvállik bár jó lenne egy 5-6 éves szüzecske akinek a szarvait még nem törték le ;)
Nem egészen. Én épp ma már el is kezdtem a szezont.
Na akkor csak én tolom az öreglánnyal a tavasszal? mindenki más pedofilkodik? :D
Ja. Tesóm haverja megvette.
Kajak? Az nem semmi! Hova került a kicsike?
Az enyémet most vitték el!
Skacok hívtak hogy jönnének a motorért és pánikba estem. Olyan gagyi a piac s ha lemaradok a szezonról? Áhh tiszta idegbetegség lett úrrá rajtam..
Üdv 25-re emlékszem. 2 imbusz csavar tartja.
35k körül van. Nekem szervizben cserélték, nem lett volna hozzá megfelelò szerszámom.
2000es 750sradba menyibe kerülhet a vezérműlánc feszitő?És nehéz kicserélni? Köszönöm a válaszokat.
Az nem én vagyok :(
Ott vagy te is more!
Photoshoppal odavághattál volna engem is