Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rémlik így. Ha komolyan gondolod akkor majd irsz. Nem sokat voltunk Kecsón, mi inkább csak kikerekítettük a gumit.
A legjobbat legolcsóbban,csak viccnek szántam Lehet láttuk is már egymást Kecsón a pályán...ZXR750 csintoretto Én meg csak fiatalítanék...
Holnap beröffentem, ha kigyógyulok a takonykórból.
Telefonszám ha valakit valami érdekel. ;)
Jaj most úgy mennék egy kanyart :) Kelett neked ide rakni ezt xd..
Ez így igaz cimbi!
Azt már tapasztaltam autónál, hogy legjobbat, legolcsóbban venni lehetetlen. Korábban mindig úgy csináltam, hogy kinéztem egy autót a pénztárcámnak megfelelően. Persze mindig a jobb típus alsó árkategóriájából választva, nem pedig abból amiből tudtam volna válogatni. Most a kategóriájában viszonylag drágább verdát vettem meg, eddig úgy tűnik bevált. Olcsó húsnak meg híg a leve :D
Ha itt szónokolnák rólluk az nem volna fer, meg kell nézni amenyit csak bírsz és dönteni a zsebedhez mérten.
Enyém is eladó, Carlosé is. Nekem ezres kell neki 600. Használtautó.hu n fent van mind a kettő + leírás. Az árak is ott vannak. Egy biztos" bitang gépek".. Hova valósi vagy? Mi is csak azért adjuk el mert kagegóriát váltunk mind a ketten.
Persze,hogy van...de milyenek? Ti vagytok a "szakértők"ebben a gsxr-ben,azért fordultam ide...Ja! És mint mindenki,a legjobbat a legolcsóbban
Van egy pár a piacon attól függ mennyit szánsz rá.
Írtam!
Írok, pár perc és megkapod!
Bővebben,írhatsz mailre is.............
Itt az enyém. Leszervizelve, polir állapitban. Www.csrbiketuning.hu nál lett a szervizelve. Számlákkal szervizdokumentációval tudom igazolni.
Sziasztok! Én is vennék,egy 750-et K1-től 2-3 ig. Tudtok valami normálisat/ismerős/ ajánlani esetleg?
Köszönöm, bár nem egy vonalon lakunk, valahol hátha összefutunk az idén! :)
reméljük minden rendben lesz vele és örömöd leled benne! sok-sok balesetmentes km-t!
Még sajnos nincs, de nemsokára! :)
ja semmit, csak én is szemezgettem vele.. nálad van már?
Irtam. Van nállukergy ezredes piros szürke kevés kilóméterrel elég patent. Nekem nem tetszik a szürke benne. De elég fasza áron van.
Norbi! Írd már meg légyszi facen, hogy amikor a motomarketnél be akartad számoltatni a gixit, mennyit ajánlottak érte? Dánke.
Nah, azért én onnan még messze vagyok! :)
Nem véletlenül kell a stuntgépek olajozását átalakítani.
De, tudsz róla valamit?