Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem 1.350.000 volt a hasznaltauto.hu-n?:)
Gondolom, hogy ezeknél a motoroknál már azért ilyen dolgokra odafigyeltek a tervezéskor. Tudják ők is, hogy az utcán miket művelnek a riderek. :)
Ááá, csak nem férek hozzá a halomban álló Öhlins motyóktól meg magnézium felniktől.
Nem az olaj viszkozitása a kérdés hanem, hogy egyáltalán fel tudja-e szívni gyertyában. De ha attól jobban érzed magad rakjál bele 10w50-est.
Fekete-szürke, az olajról mondjatok már valamit, pls. :)
10w40 bírja a kerekezést?!
Nem fussa esőgumira?
Aszondod, nincs is jobb, mint slick gumin ráborítani az 5 fokos, taknyos aszfalton?
Ki tart vissza?
Én már motorozni akarok!
Ráérünk.
Nagyyyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a gixxer!

Fordulékonyságban, kezelhetőségben csodálkoznék, ha nem múlná felül a Blédet, de arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy gyorsulásban mit mutat hozzá képest. A fék gondolom, a Brembo pumpával meg fém fékcsövekkel szintén hozza bőven a Dr House szintjét.
Csabi most kint van kenguru földön Tothékkal, aztán egyeztetünk időpontot.
Ezt nem vitatom.
Persze pilóta függő is.. ;) Egyértelműen erősebb az ezredes de a 750 nek is oda lehet pakolni.
Hát ez azért nem teljesen igaz.
Na az szuper! Milyen szinben szeretnél. Végeredményben egy H-ringen is a 750-es a célegyenes végén 10 méterrel ha lemarad. Ezres alulról nyomatékosabb ennyi.
Nem. 750 szerintem elég...az 1000-est feleslegesnek tartom.
Ezredes?
Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy péntektől én is egy K7-es tulaja leszek. :)
Olyan kérdésem lenne, hogy olajat ki milyet használ?
A gyári gondolom a 10w40 , de szeretek kerekezni, így elmegy a mutató a 1X felé is majd biztosan...mondjatok valami okosságot.

Üdv
Hogyha sikerül rájönni a bajára majd kérlek öszd meg hogy mi volt a hiba
Én is így vagyok :)
még sehogy, de nem izgatom magam rajta, majd. Ha marad akkor idén evvel motorozok.
Ja, 600nàl nem akarok nagyobbat. Te hogy állsz a biznisszel?
gixer 600?
valami nagyon újra, vagy még az sincs kizárva, hogy újra. de csak akkor ha ez elkel.
mire cseréled?