Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Egy ilyen korú gépnél már szerintem nem a tipushibákra kell figyelni, hanem arra, hogy egyben legyen a gép. Pl. egy kompressziót mindenképp néznék.
Üdv! Van itt nálunk egy gsxr 750 89-es évjárat (lég olaj hűtéses). Valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban? Mennyire megbízható, mikr kell figyelni és mi a gyengepontja motorikusan? Válaszokat előre is köszönöm.
Intézem a hitelt :D
Akkor csapatunk Zolihoz!
Nekem 800 km volt a napi csúcsom motorral :) Benzinre meg veszek fel hitelt :D Szal csapathatunk :D :D Bár Kunmadár már tavaly halott volt 2-3 óra után....
Még motrot is szereztem neked hogy tudjál jönni! Mostmár el megyek Orosházára is érted és ha kell húzlak kötéllel!
jóvanna!
Nem hisztizni! Ott leszel ha kell kölcsön adom a benzint uzsorakamatra ;) Kunmadarasra meg érdemes ellátogatni 2500 a belépő. Ha már arra megyünk ez volt az eredeti terv és már nem szeretnék változtatni. Lehet Kunmadárig mások is csatlakoznak. Szóval jó lessz!
Igazi MotoGP feelllinnggg!

Én alkalmazkodok a társasághoz, ez csak egy ötlet. Egyébként is, még nem merem 100%-ra rámondani, hogy menni tudok. Ha nem jön közbe semmi váratlan kiadás, akkor ott leszek.
Ez csak rajtatok múlik ürgék, hogy mit miért, és minek az oltárán áldoztok be, de én is jobban szeretem csinálni, mint nézni.
Ahogy múlik az idő, egyre kultikusabbak ezek a kis motorok.
Megnyugtatlak, a lassabb kanyarokban fel foglak tartani vele titeket, mert 2.-ban 4000-ről, ez még nem csinál semmit, csak megy.
De a hosszabb kanyarokban tetszeni fog, amit csinál, én úgy érzem.
ez bárkivel előfordulhat,bármikor.....
Én a a Kunmadarast is beáldoznám egy jó motorozásért Dobsinára. Csinálni mégis csak jobb mint nézni.
Nagyon kíváncsi vagyok a kis méhecskére, soha nem láttam még élőben és kíváncsi vagyok mit tud. Majd vezetsz minket csak néha nézz hátra a kis csigáidra is .
Részemről oké. Bár a haza utunk durván 450 km onnan plusz tőled 110-120 ra van. 550-570 km egy napra. Én bírom ha a többiek nem hisztiznek.
Akkor meg emeljük a tétet.
Ha már Aggtelek, akkor onnan kb egy órányira van Dobsina, azt meg aztán tényleg nem felejtitek el.
Aztán hazamegyünk hozzánk, én meg a kisebbik motorral átkísérlek (vagy átvezetlek, ahogy tetszik ) titeket a Bükkön.
Nem ismerem,de szerintem elég jól néz ki . A többit meg úgy is akkor tudod ,ha már láttad.
Igen utánna Zolihoz csapatunk, úgy néztem hogy du. 4-5 ig a jobb ptogramok lemennek és csapatás fel. Aggtelekig szerintem elég ha másnap kanyargunk.
Aggtelek tökéletes uram, mert még aznam haza is teperünk a Bükkön keresztül, szerintem így bőven jól vagyunk ;)
Én magam részéről egy Aggtelek - Bükk, (és) vagy egy Dobsinai karikát terveznék be.
A Mátra nem valami szívderítő.
Déli oldalon vagy 8 km használható, a többi enduróval is kihívás.
Mi lesz ezzel a május 1-2-vel? Kunmadaras után rgwzoli? Mátra-Bükk, vagy lesz külföldi kör is?
Ha meg nem adják meg akkor garázsba marad és elrakom a vitrinbe vagy evvel járok pályázno majd. Inkább maradjon a nyakamon mint aprójért szétcincálják!
Hát igen egy komplett szervìz is 150.000 ha mindent kicseréltetsz. plusz gumik 2 kilo... veszel egyet 680 plusz 2 kilo 880 plusz atiras viszlat 1 milla!
Te tudod. Csak nem akarjuk, h rosszul járj.
Pl Birka is lecserélte a szép 750-esét egy Busára, aztán pár hónap múlva 55 tank benzin áráért megcsinálták rajta a hengerfejet...