Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak szólok, elhagytad a rendszámot!
nekem is a kocsi van most porondon. Igaz én csak sötétíteni akarom a szélvédőket a Stilon, semmi több. Alufelni van, de majd tavasszal felkerül.
nekem kb 2 hónapja be se volt indítva... :| majd tavasszal... :) Most ezzel kell foglalkoznom.... :)
Na kíváncsi vagyok rá :D
youtubera dobd fel
Jah és nost találtam rollad és Ádámról egy videót. Felraknám csak látszik a rendszámotok...
Olyat csapatunk mint az àllat csak legyen tavasz. Bár ha Karácsonykor nem esne semmi az itteni srácokkal elmennénk teázni motorral :)
Szia!
Köszi,megnéztem,de nincs.
Hali
Itt estetleg:http://dnorzx.fw.hu/
Helyes. Tavasszal ha nem fuvarozol, akkor lőhetjük :-D
Sziasztok!Nincs véletlen valakinek k5 750-hez jobb oldali idom!?Ilyen színben kellene!http://suzukimotorrad.hu/galer... De érdekel más szín is csak hibátlan legyen.Köszönöm
Örömmel hallom.
Én meg beindítottam ma, megmelegítettem, de, ha már így esett, mentem is egy kis karikát vele.
Marad. :) eladni nem fogom olcsó pénzé.... újabbra nincs pénzem és nem is használnám ki :) szal marad :) szeretem én ezt a gépet :)
szeretem a kocsikat, de túlzásba nem esek. vezetni is szeretek, de az mégse olyan mint a motor. A tiéd eladó még? Vagy marad?
én most az autóra koncentrálok :) arra kell még 1-2 apróság... :)
én megcsinálom, ha egyszer lesz rá időm. Még a tavalyi ledes cuccaim is a szekrényben vannak. Most felvittem az idomokat az emeletre, remélem nem sokáig fognak ott pihenni. Csak azért gondoltam, ha valakinek sos szüksége van rá akkor átpasszolom.
Engem csak a fejidom érdekelne.
már én se állok neki festeni... eladtam a komplett idomszettet... :/ kell a zsé. :D
Nekem van komplett idomszettem. Még nem álltam neki festeni, mert nincs rá időm. Ha érdekel küldök árat, képet.
Csáó
Keresek K1 600-750 fejidomot, kinek van kérem jelezze
Köszönöm szépen. Egyik ismerős vett ilyen vasat. Továbbítom neki a tanácsokat.
Én Motul 300V-t használok, nekem semmi gondom vele...
Olaj kapcsán szerintem lassan nem az a fontos hogy milyen márka hanem hogy ne hamisított olaj legyen...sajnos...
Motul biztosan nem rossz, nekem mondjuk a castrol sem volt rossz.
REPSOL MOTO RACING 4T. Castrol után csodát tett a váltóval!