Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy messzebb mint én...
Kettes fokozat léptető.
És mi lett a baja a váltónak?
van itt felénk is 1 jó, oda hordom én is. Igaz neked az sem lenne közelebb.
Néztem sok gépet, gyenge a kínálat. Valószinű hogy felkészítem az enyémet idén a szezonra. Megvan a hiba megy a nagydokihoz majd. Csak még nem tudom hova. Nem akarom valami amatörre bízni mert akkor én is neki álhatnék.. Jobbak meg Pesten vannak. Mint minden...
Néztél másik gépet? Váltód megjavult?
Ez csak egy cső! Nem dob xd ;) Durva hangja van!
Norbi!
Itt a neked való kipuffancs: gsxr
Én pl. mindig 10w50ellt hasznàlok. Ha jól emlékszem a könyve is azt írja.
:D Szerintem teljesen normálisan szoktam közlekedni :)
pálinkával? na az tuti!
:O miről beszélsz? :D mindig alaposan bemelegítek :D
Nem igaz :) Pont te mondod aki már hideg gumival lövöldözi neki a kanyarokban meg úgy vacog a picsája a gépnek mint a szűz kislány első pucsítása alkalmával!
neked zsír kell akkor bele :D Te mindig nyélen mész :D :D
És annak aki sokat megy nyélen? 10w50? vagy mi?
Szia,
Sehol. MAx legyártatni tudnád, de sztem az ebay-en kapsz fele annyiért egy másikat. Max az olajat kell benne kicserélni.
Köszönöm a segítséget. A motoralkatresz.eu kilőve még ami eszembe jutott a karaszy lenges csillapító felújító műhely holnap felhívom hátha. Lehet az ebay marad...
húúú már nem emlékszem. e-bay-ről lett rendelve de már nem tudom ki rendelte nekem :)

http://www.nagyvas.hu/

http://motoralkatresz.eu/
pinkmotors.hu, próbáld meg, hátha.
Üdv segítséget szeretnék kérni!

Hol lehet kapni srad kormány lengéscsillapítóhoz szimeringet?
Germalexet próbáltam meg, egy-két helyet. Gyáriba nincs.

Előre is köszönöm. Elvileg 12,5X24,5X7-es kell bele.(Ezt láttam ráírva a szimeringre már amennyire olvasható volt.)
Kaptam képeket hozzá, de nem igazán tetszett. Az idomba nem illeszkedik bele teljesen. Csak úgy lehetne belerakni patentra, ha megvágnám az idom alját. Annyit meg nem ér. Ma el is kelt. Te honnan vetted a tiédre, az is ebay?
Motul honlapja szerint igen. Én azt a tanácsot kaptam anno, hogy ha nem vagy nagy pályamenő, nem megy nyélen sokat a gép, akkor tökéletes.
Akkor egy Motul 5100 10W40 olaj tökéletes lesz bele?
Kaptam egy leíràst, hogyan lehet belemókolni. Nem kell sokat buheràlni rajta. Jövő7végén megpróbàlom még 1x.