Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy vettem a pályaidomot hogy ki volt vágva,kicsit szarul szerintem ne tegyél kör alakut,vagy ha teszel is oda vágd ahol esetlegy a gyári lámpa is ki vágható ezt csak azért mondom hogyha netalántán el adod a pálya idomot,nem tudhatod ki mire használja és én annó egy pár idomot azért nem vettem meg mert bele akartam vágyni a gyári lámpát de már a kör ki volt vágva a szélére mert pályán a lámpa helyét le ragaszthatod de te tudod,amugy könyen vágható
Neked sikerült pontosan belevágni a lámpa helyét az idomba? Van a pályaidomhoz kör alakú lámpám, de jobb lenne, ha a gyárit tudnám belerakni.
hát,kicsit emelgette az elejit,még 3-ba is
Az már stunt gép volt akkor.
Mindenképpen komplett blokkot hengerfejjel együtt a saját pillangósorával! Minden más kb maradhat. Váltó se tragédia ha a 600-as marad sztem, max nem lesz annyira tökéletes az áttételezés de nagyon nem lehet rossz, lánckerékkelis lehet játszani. Ecu-ból se árt a 750-es de ha nincs át lehet progizni esetleg a 600-ast. Injektorok méretét nemtom. Gyanítom h azonos lehet. Nézd meg h cikkszámuk stimmel-e alkatrészkatalógusban.
ugyan az a fog szám de olyat raksz rá amit akarsz enyimen 14-48 volt,ja és a müszer fal is ugyan az
Utánanéztem, elméletileg ugyanaz. Különben a szándék, amiért kérdeztem, az az, hogy megfordult a fejemben, hogy teszek a 600 as paripámba egy 750 es blokkot, és a hozzá szükséges kiegészítőket.
Köszönöm a válaszokat! :) Utánanéztem amúgy, 17es az első, 42 es pedig a hátsó. A hátásóéban biztos van eltérés, mert az a 600on 43 as, elsőt hirtelen nem találtam, de nem is érdekes, mert ha úgy van, megszámolom az enyémen. Tehát akkor amiben eltér a kettő, az ugye a komplett blokk a pillangószelepekkel, a lánckerekek, a műszerfal, az ECU. Az injektorsor, egyezhet?
igen, ott még valóban más volt. újabbaknál már azonos.
Más az eleje, legalábbis a szívlámpásoknak biztos. A 750-ben fordított a teló, úgy emlékszem a hátulja sem azonos.
Kisebb furat, kisebb löket, ami a blokkot illeti. Hengerfejben kisebb furat miatt valószínűnek tartom, hogy kisebbek a szelepek is, kisebb a vezérműtengely is benne. Kisebb pillangószelepek. ECU nyilván más, ill a program más rajta, amúgy felépítésében azonos lehet a kettő (azonos évjáratúakról beszélve). Más áttételezésű váltó, lánckerekekben is lehet eltérés, ezt mondjuk könnyen ki tudod deríteni akármilyen online alkatrészkatalógusból. Műszerfal más, mivel a 600-as többet forog, más a skálázása a fordulatszámmérőnek, ettől függetlenül talán kicserélhető egyik a másikra, csak a 750es egység lehet kiakadna a 600-as motorban.:) Motoron lévő szenzorok minden bizonnyal azonosak, ahogy a kábelköteg is kb ugyan az lehet. A váz ugyan az, futómű is azonos évjáraton belül megegyezik, ahogy a fékek is. Mi kell még?
Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy a 600 as, és nagyobb tesója a 750es paripák között milyen eltérések vannak? A blokkot számítsuk egy egységnek, annyira a részleteibe ne menjünk bele. Tehát azt tudom, hogy az ECU nem stimmel. Egyéb műszerek, kábelköteg, műszerfal, injektorsor, lánckerék kicsi/nagy? Valaki nem tudná véletlen az eltéréseket összefoglalni? :)

Köszönöm előre is! :)
Sziasztok!

2006 Gsxr 600ról eladó:

SC Project kipufogó összekötővel 55 000
Fekete visszahajlós karok 11 000
K&N szürő 12 000
Power Commander 45 000

ÁRAK ALKUKÉPESEK, EGYBE OLCSOBB !

a hirdetésbe látjátok a képeken:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-747

9462
Üdv!
Gsxr 750 k5 - höz keresnék jobb oldali oldalidomot sárga gyári színben...
Így van. Ez Dobsina alatt volt a Dedinky tónál.
Kimentünk egy kicsit havaskodni.
van egy csomó maradék alkatrészem a széthullott blokkból ill azon kívül pár dolog, tuningolni akár...
Itt szerintem Dobsinan voltak.
Eladó!
-Leo Vince SBk carbon Karácsonyi akcióban.
-Arrow

Karácsonyi akció!
5000 Ft-os kedvezmény Yoshimura, Akrapovic, és Bódis dobokra december 24-ig.

Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Nálatok ekkora hó van? :O
Sziasztok
Szívlámpás GSX-R 600/750 5,5 collos hátsó felni, hátsó tengely a befogókkal, anyával és a fékkonzollal, ekeidom eladó. Mind hibátlan, sérülés és javításmentes.
Én is az újdonság járgánnyal foglalkoztam ma.
Havernál olaj, +szűrők cseréje még valami nanotechnológiás motorregeneráló lötty is került bele, hogy kibírjon még pár ilyen utat.
XD köszi :D Jó hogy szólsz. PAINT-al gyors csináltam másikat XD