Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fiat coupe, alfa gtv vagy mik vannak még?
vidd el szervizbe, mert különben ráköltöd a gatyádat, ha megveszel mindent, amit a nagy szakik mondanak.
Ha racing coupé, akkor hátsókerekest vegyél már, ne már holmi elsőkerekes járgányt.
Amúgy ez a kis járgány elment 6 literből, egy előnye azért már volt.
Nemtudom lemérni a kompressziót, de szerintem nem a kompresszióval lesz gond, vagyis nagyon remélem
hááát,őőőőőő, nem pont erre gondoltam. Eddig a Stilo 2.4 Abarth-tal szemezgettem, de a teszteken horror fogyasztást írnak. Azt gondoltam, hogy nem 5 lityóval megy el, de azt írják, hogy ha lenne fogyasztásverseny, akkor toronymagas győztes lenne (WRC-s fogyasztást írnak). Valami más után kell néznem....
Kompresszióval hogy állsz?
Az enyém pöccre indul akkor is, ha előtte hónapokat állt.
Pasz! Vedd meg az enyémet az pöc röf -20 ban is! :D
Problémám az hogy sokat kell tekertetni a motort mire beindul, melegen pöc röff indul egyből de hidegen nem, már ha 1 napot áll akor is vagy csak 4. tekertetésre ha beindul, írtátok hogy a benzinpumpa lehet nem elegendő nyomáson dolgozik, most kicseréltem a benzinpumpát a gépbe (gsx-r 750 K1) de a helyzet ugyan az, mi lehet a baj? Gyertyák is kivannak cserélve!
Vagy lehet hogy most azért mert teljesen üres volt a rendszer hogy szétszedtem, vagy az nem befojásolja? Mi lehet a Baj?
Egy ilyet ni.
Hogy testejem le? Megnézem hogy melyik az üres vezeték ami felmegy a műszerfalig gyujtás rá és hozáérintem a vázhoz, vagy blokk hoz?
Testeld le a muszerfalnal az ures vezeteket, ha itt felvillan a muszerfal ok.
Testeld le a blokknal a szenzor elott a vezeteket. Ha itt felvillan a vezetek ok es valoszinu a szenzor hibas.
Jó de akkor új munkahely kell :D :D
Csáó
Segítségeteket kérem, ma kicseréltem az üres kapcsolót és semmi, nem világit az a k******* üres a műszerfalon, mi lehet a baj, már a műszerfalban is kicseréltetem a ledet igaz zöldet raktak bele nem színtelent ami zöldet világit mind1, de mit nézek vagy hogy, valamit összezárni vagy valami?
Szisztok!
Van eladó kormánycsutkám K4-K5-ös GSX-R 600-hoz, de 750-hez is jó hibátlanok, egyenes kormány került a mocira onnan maradt meg. 8000 FT/db
Valamint lenne egy kormánylengés csillapító is: 10000 Ft
20-596-8172
jaaa, ha érdekel valakit, van egy fasza állapotú eladó A-s Mercim. Veszek valami Racing kupéééét ha elkel.
A két mai uraságnak illendő volna jövőre revansot venni az idei elbaszott éven.
nekem 1500..... :(
nekem 3ezer körül lett. de emlékszem minden kanyarjára....
Azért ez nem rossz. Pár havernak 1-2000 km adatott csak az idén.
6-7 ezerre tippelek :)
És lesz okod a vidámságra?
Majd ha felkészitem a télre megnézem már menyit mentem :)
Ez a gumi is jól be lett osztva az évre.