Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy mi van?
oil stekkert nem tudok ezen a tipuuson
Azért mi is csak mentünk ma egyet. Meg szerdán is,,, meg szombaton is.
És lehet, hogy ezzel a közúti motorozást be is fejeztem az évre, innen már "csak" endurózok.
Bakker... :| fél5-kor végeztem....
Benzinnyomást 6000 felett koppgázon mértetek?
99-es 750 srad láncfeszítő kerestetik! Akinek van bontott - eladó, ne kíméljen! Illetve kérdés: melyik évjáraté jó még hozzá?

Valaki mérni akart valamit 99-es 750-en. Itt áll egy a garázsomban, méregethet rajta amit akar, viszont idom egy szál sem rajta, csak tank, váz, blokk, futómű. Ha így is jó, akkor 06 20 3997453.
plusz még érdeklődnék h az miért lehet h kigyulladt a motoron az olaj visszajelző,megtörtént az olajcsere járatva lett és még mindíg világít a kis vissza jelző led h ideje lecserélni az olajat
Sziasztok keresek 2002-es 750-hez oldal sztendert, első fényszórót,bal hátsó lábtartót...........
Pont ez az hogy FI jel nincs, semmi hibakód. Levett légszűrőháznál néztük, csutkáztuk és kinyit teljesen, még amikor gyújtás rátétele után is tesztel. Bár a régi szervomotorba el volt törve a kis fogaskerék tengelye, de vettem rá bontottat. Azzal ugyan azt csinálja.. Vennék rá újjat csak nincs rá 180ezrem.
Sipi1986,

Én is a pillangószelep motorra tippelek, de ha jól emlékszem, akkor az ha rossz, ad FI jelet...
Sziasztok.

Van valakinek 1996-1999 GSXR 750 Budapest, Szekszárd vagy Pécs közelében?
Pár üveg sörért cserébe megnéznék / lemérnék rajta pár dolgot.

Előre is köszi
Merre laksz?
Amerre a szél visz, nem tudom még. A lényeg higy megyek.
Üzemanyag csövet ellenőrizted nincs e megtörve?
99%, hogy továbbra is a pillangószelep a hibás. Valamit nem jól csináltatok. Nem nyit ki 6000-nél teljesen ezért nem forog le. Nézzétek meg újra.
Teljes gázadásnál, 6000-től megtorpan, nem pörög tovább. Ha visszaengedem a gázt és épp elkezdem húzni akkor lassan fölpörög. De az erő is elveszik 6000-nél menet közben. Olyan mintha nem kapna benzint,vagy amikor nincs gyújtás. De 6000-alatt nem észlelhető ilyen probléma. Elvittem szerelőhöz és pillangószelep szervomotort cseréltünk benne mert a kis fogaskerék tengelye eltörött. Összerakta és ugyan az a probléma. Üzemanyag nyomást mért, rendben. Új gyertyákat vettem bele és azzal is ilyen.. azért kérdezem meg hátha valaki járt már így,mert csak normális szervizbe akarom már elvinni ahol sűrűn megfordul ilyen motor. Bár az áraktól tartok,ezért is írtam hátna nem nagy baj van és nem kell szervíz. csak sima szerelő.
merre mögyő? :D délelőtt dolgozom egy kicsit utána én is gondolkoztam hogy elővenném.... a mocit :D :D
Vasárnap úgy nézem motorod idő lesz, falunk egy kis km-t..
vagy a hogyis hiják még ott az izénél
vagy lepke
pillangó szelep
Kicsit furcsán irod le az esetet! Nem értem pontossan mit csinál.. megcsúszik? Darál? Megtorpan aztán újra tol? Most melyik? Melyik fordulatszám tartimányban csinálja? St stb.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vagy tanácsot. Nem-e járt már így más is mint én. 2002-es 750es gépem van és előjött fokozatosan hogy 6000től egyszerűen elfogy. Darál nem pörög föl.Vagy csak minimális épphogycsak gáznál. 6000 alatt nem venni észre semmi furcsát, de ezt a jelenséget tőgázon kezdte el csinálni. Pillanatra "megtorpant". Ha valaki esetleg járt így és rájött a hibára megköszönném a segítséget.
Azért köszönöm szépen!