Oké köszi!Megpróbálom azt is!Mert szerinted ott lesz a gond?Igaz amikor elment minden nem hirtelenen ment el hanem lassan becsíkozódott és eltűnt nem egyből!2011.02ba vettem az aksit bele amúgy
Van egy 2000évjáratú 750 SRADom. Már 2 hete nem mentem vele,ma ráadom a gyújtást tölt az AC hallom.Ráindítok utána és elmegy minden elektronika,utána vissza megint jó minden és indításnál megint elmegy minden.Szétszedem megnézem az aksit nem e leszívta valami de az jó!Utána ráadom a gyújtást megint de már semmi nem megy.Ráteszem a műszert a aksira 12.7V ráadom a gyújtást lemegy 4.3Vra!
Holnap szedem le a burkolatokat és ellenőrzöm át a gyújtáskapcsolótól a kábeleket!
Esetleg van valami ötletetek mi lehet?Köszi mindenkinek!
Mizu erre skacok? Én a héten kivonattam a gépet a forgalomból, a télre. Gumit is cserélnem kell, meg olajat is. Újdonság volt az okmányirodában, hogy nem írtak bele a forgalmiba, hanem adtak egy papírt, hogy mettől-meddig van kivonva.
Szereztem pályaidomot, tavaszig azt is helyre kellene pofoznom. Újra kell festeni. Csináltatok már ilyet? Az előkészítés érdekelne (alapozó, gitt, vagy hogy?). A fújást azt megcsinálja egyik cimbim majd.
Ki tud megbízható jó motorszervízt Budapesten ahol foglalkoznak biztosítási ügyintézéssel?
Elcsapott ma egy taxis aki kijött a macisajtja mögül és meg kellene csináltatnom a gépet.
Sajnos az elejét kapta el, konkrétan az első kereket oldalról, szóval valami komoly szervíz kellene (idomokat csavarozni én is tudok) aki azt is meg tudja állapítani biztosra hogy mi van a villákkal-villahíddal-fékekkel-telókkal.
Köszi nagy vagy nagyon! Jövök neked egyel
Holnap szedem le a burkolatokat és ellenőrzöm át a gyújtáskapcsolótól a kábeleket!
Esetleg van valami ötletetek mi lehet?Köszi mindenkinek!
Szereztem pályaidomot, tavaszig azt is helyre kellene pofoznom. Újra kell festeni. Csináltatok már ilyet? Az előkészítés érdekelne (alapozó, gitt, vagy hogy?). A fújást azt megcsinálja egyik cimbim majd.
Írtam mail-t
Írj rám egy mail-t...
Ki tud megbízható jó motorszervízt Budapesten ahol foglalkoznak biztosítási ügyintézéssel?
Elcsapott ma egy taxis aki kijött a macisajtja mögül és meg kellene csináltatnom a gépet.
Sajnos az elejét kapta el, konkrétan az első kereket oldalról, szóval valami komoly szervíz kellene (idomokat csavarozni én is tudok) aki azt is meg tudja állapítani biztosra hogy mi van a villákkal-villahíddal-fékekkel-telókkal.
Esetleg vezérműlánc feszítőt nem lehetne rendelni onnan?
Amúgy a másodlagos pillangószelepsor motorja szokott néha megdögleni...