Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi. Szinte jelképes összeget fizettem érte, cigánykodni meg akartam volna. tank borításom nincs, viszont a fejidomhoz van lámpa.
Szia! Mesélhetnél a folyamatról, nagyon jó lett!
Szivesen.
Hmmm...vifil? Milyen? Kép?
ez is pálya idom és ithol festve
bazz nekem van 1 új pályaidom szettem... :| megegyeztünk volna... :(
Nem bírtam ki,kimentem és rátettem a másik aksiját és jó lett
Köszi nagy vagy nagyon! Jövök neked egyel
Oké köszi!Megpróbálom azt is!Mert szerinted ott lesz a gond?Igaz amikor elment minden nem hirtelenen ment el hanem lassan becsíkozódott és eltűnt nem egyből!2011.02ba vettem az aksit bele amúgy
Ne szedj szét semmit. Cserélj akkut.
Van egy 2000évjáratú 750 SRADom. Már 2 hete nem mentem vele,ma ráadom a gyújtást tölt az AC hallom.Ráindítok utána és elmegy minden elektronika,utána vissza megint jó minden és indításnál megint elmegy minden.Szétszedem megnézem az aksit nem e leszívta valami de az jó!Utána ráadom a gyújtást megint de már semmi nem megy.Ráteszem a műszert a aksira 12.7V ráadom a gyújtást lemegy 4.3Vra!
Holnap szedem le a burkolatokat és ellenőrzöm át a gyújtáskapcsolótól a kábeleket!
Esetleg van valami ötletetek mi lehet?Köszi mindenkinek!
Mizu erre skacok? Én a héten kivonattam a gépet a forgalomból, a télre. Gumit is cserélnem kell, meg olajat is. Újdonság volt az okmányirodában, hogy nem írtak bele a forgalmiba, hanem adtak egy papírt, hogy mettől-meddig van kivonva.
Szereztem pályaidomot, tavaszig azt is helyre kellene pofoznom. Újra kell festeni. Csináltatok már ilyet? Az előkészítés érdekelne (alapozó, gitt, vagy hogy?). A fújást azt megcsinálja egyik cimbim majd.
Dolgozom.... reggel 5-kor indulunk valamikor este vágódom haza... :| miért mindig akkor motorozol amikor dolgozom? XD
Na az jó lenne
Írtam mail-t
De azt is lehet. Én is ezeket rendelem...
Írj rám egy mail-t...
Csörizz+ ha gondolod...
Urak,

Ki tud megbízható jó motorszervízt Budapesten ahol foglalkoznak biztosítási ügyintézéssel?
Elcsapott ma egy taxis aki kijött a macisajtja mögül és meg kellene csináltatnom a gépet.
Sajnos az elejét kapta el, konkrétan az első kereket oldalról, szóval valami komoly szervíz kellene (idomokat csavarozni én is tudok) aki azt is meg tudja állapítani biztosra hogy mi van a villákkal-villahíddal-fékekkel-telókkal.
99-es (injektoros) 750 SRAD bontódik! 70/6321-829
Akkor nekem is rendelj egyet 2001 Suzuki 750 Gsx-R be. Mikorra lenne meg és mennyi lenne kb?
Esetleg vezérműlánc feszítőt nem lehetne rendelni onnan?
Akkor holnap is szedd elő és húzzál be fházára vele! :)
A világon semmi baja sincs neki.... :D szerencsére. Csak siettem... XD
de akkor fi világít....
2-3héten belül rendelek én is külföldről megint...
Mikorra tudnál szerezni gyárit?
Használni kellett volna...
Amúgy a másodlagos pillangószelepsor motorja szokott néha megdögleni...
megsértődött!