Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos ez van
uuuuuuuuu megyek 1 pill
Felpróbáltad?
Sziasztok!
93-as gsxr-re keresek jobb hátsó lábtartót.
rádugom az enyimre ha patent akkor el küldöm neked
Nemtom jó-e rá.
nekem van egy K4-es az nem jó?
nem adom el külön... viszont ha tudsz valakit aki csinál mintát és valahogy el tudod juttatni hozzá akkor annyira odaadom :)
Az enyém beindult ma.
az enyém is áll már egy ideje. Gumi köll rá, mög a pályaidomot kéne festeni. A tankborításod külön nem eladó? Olyat kéne szerválnom még.
A helyzet sz*r de nem reménytelen.... :| azt se tudom hogy beindul-e még a motor... :| :(
srad 6 lukas lánckereket keresek,530-as 45 vagy 48 fogast
Hát ja. Sehol senki! Lassan be is lehet zárni.
Mizu erre skacok? Nagyon offos a topic!
Eladó Suzuki GSXR750 K1-K3 blokk alkatrészek a generátor,generátor dekli és önindító hajtás dekli kivételével.A blokkház magyar papíros,forgalomba helyezhető. Érd:20 462 8237.
eladó gsxr 600-750 braking tárcsa párban, jó állapotú nem kopott. ára 60 000 ft. itt érdeklődj: 302137897.
Váhá...
Neeem! Nem én csináltam! Csak odaparkoltam.
Mikor átmentem rajta, rögtön tudtam,,, ezt még ma látni fogom, nem bántam meg, hogy visszamentem,tényleg mértani pontosságú.
Bárki is volt, nagyon profi volt.
uuuuuuu hát ilyet nem szabad csinálni
Látom már az utolsó szett gumi van fenn ;)
Tökéletes Max kör...
Ma gurultam végre kicsikét. Hazafelé lefagyott a búrám.
Üdv!

Üvegszálat+epoxigyantát használtatok már? A pályaidomon van 2 furat amit el kellene tüntetnem, indexnek volt a helye. Hogy működik ez a 2 cucc? Azt olvastam, hogy nagyon erős lesz.
Eladó rendszer K6-tol 600-750-re a könyök ARROW a dob MIW,K1-K5 ARROW,GIANELLI dob K6-K7 G&G dob,csak telefonon érdeklődj 06705850436.