Vendéglátosok szivják a fogukat mert már minden idióta kávézót, éttermet nyit egy utcában már 6,7 van, csak a félegyházi balfácán városban van ez ìgy ..
Sajnos ìgy van. Az a baj hogy nem sok lopott cucc kerül elő... Ahogy barátom mondaná, le vagyunk szarva(nem rég loptak el tőlle 7 millió forint értékben mézet kellékeket) 20 évet dolgozott érte... kamionra felpakolták és vitték is... azóta sincs. Na már most ehez képest egy motor lopás semmi. Én azt a törvényt tenném meg, hogy ha lopsz levágják a kezed mint régen és még segélyt se adnék neki.. Na az elrettentő példa lenne, nem a két év felfüggesztett amit kiröhögnek... nah szarjuk le inkább motorozzunk nyugisan. Béke v
Nagyon helyes. Csak már fognátok jó pár lopott motort... Csak az a baj velük, h azokat kiviszik innen sztem...
Nem nektek lesz több a pénzetek, hanem az állambácsinak, titeket meg ugyanúgy leszarnak...
:) Pénzért ma már mindent megoldanak sajnos. Nézz rá a sok köcsög olasz behozott cucra meg a P rendszámmal rohangáló lopott szarokra. Kurvára nem ellenörzi senki. Én fizetem a sok szart csóró létemre ezek meg élnek mint hal a vìzben... szlovák cuccokról nem is beszélek.. és itt nem egy 400 ezres gépről van szó. Azokat zavargászná a szerv. De hát őket is köti a jogszabály....... Meg a pénz, mert azért dolgoznak...
Sehogy!
Eredetiség vizsgán úgyis megbukik!Aztán magyarázkodhatsz a bíróságon hogy megúszd pár százezer bírsággal,de ha volt egy bármiféle ügyed előtte akkor min 2év 2hónapot fogsz kapni de azt ne reméld attól csak több lesz!
nekem 2X3decit higitottak 2X5decire,de marad is,ugyhogy igen,olyan fél liter körül,lakkot azt kapod literesbe és a hozzá való katalizátort,matricát meg csináltatsz egy jó dekorossal
a lényeg hogy csiszolni,csiszolni és csiszolni először fel csiszolod az egészet 120-as csiszpapirral,aztán jöhet a gittelés,ha lehet üveg szálas gittel mert a sima ugy is fel reped,mivel gyengék ezek az üvegszálas idomok,aztán megint csiszolás,ha meg van mehet az alapozó(szórógitt)Grasolint vegyél,kapsz hozzá edzőút is szetbe,aztán ha meg száradt,(legalább egy éjszaka)neki álsz 600-as vizpapir,ha meg van mehet a festés,lakkozás,attól függ mivel fested,metal,vagy sima 2k-val,bár aszondják az okosok hogy lakkozni mindent lehet
Nem nektek lesz több a pénzetek, hanem az állambácsinak, titeket meg ugyanúgy leszarnak...
Adjad a jó tippeket ez az,több lesz a pulykapénzünk
Eredetiség vizsgán úgyis megbukik!Aztán magyarázkodhatsz a bíróságon hogy megúszd pár százezer bírsággal,de ha volt egy bármiféle ügyed előtte akkor min 2év 2hónapot fogsz kapni de azt ne reméld attól csak több lesz!
Mennyi festék megy el 1 idomszettre? fél liter?