Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy vagyok én is vele csereberék lennének,de számomra értéktelen pedig ha meg vennék az enyémet érdekelne a tied,de csak tuning hátsó lámpával
jaja.... :| csak nem kell a kutyának se.. :( idén 1000 km-t tettem bele... 2 hónapja be se volt indítva nagyon... ha nem több... utoljára veletek mentem lillafüredre..
eladó még a masina?
igazán nincs mit :)
Dánke Cimbi!
üdv. Basi2-től vettem. Parancsolj :)
Hi!

Undertailt honnan lehet rendelni? Adeenak van, valahonnan innen vette.
Ott van adatlapomon, ill kép majd csak ha készen lesz külsőleg nagyjából. '10 CBR 1000RR, pályagép. Remélem hoz pár mp-et a gixxerhez képest köridőben majd.
Mire?
Hja, le.
Ennyit nem ér nekem, köszi. Lecserélted a Gixert?
Használt. Hosszú+rövid fajta, tehát egy hosszú cső megy a jobbos nyereghez és onnan egy rövid a baloshoz, mint gyárilag is ahogy van jópár motoron. Márkáját most nemtom megmondani, de ha érdekel megmondom. Újat húsz-huszon párezerért kapni, akkor ez legyen 15000Ft, igazából attól, hogy használt ugyan olyan jó, mint az új.
Mennyiért, milyen, ùj?
Előre fém fékcső nem kell valakinek?
Úgy nézem 7 végén 20 fok ideális a motorozgatásra, s tálán felrakok egy sliket hátra..
Sokat számit az olaj.... nekem most per pill Fuchs van benne a verseny olaja. Majd következő a Motul aztán látom mi a szitu..
Igazából úgy lett felajánlva hozzá,,, hogy fel tudjam támasztani a kis méregzsákot.
Mi RGV-sek is eléggé odafigyelünk egymásra, Fészen van 5,vagy 6 RGV-s ismerősöm, egyikük adta el nekem...
Bravo, nagy szerencse kellett, hogy találj jó, hozzá valót.
Eggyel újabb típusé, de nem probléma, legalább nem 25 éves, "csak 21"...
A méretű nicasilos hengerek vannak hozzá, főtengely még bőven benne van a használható kategóriában,bár úgyis tavaszra lesz beüzemelve, akkorra meg kap két új hajtókart is, meg két új dugót, és 100%-os lesz...
Amúgy 130...
milyet találtál hozzá és mennyiért?
Most, hogy kérded,,, ma adták fel hozzá a blokkot Pécsen.
rgv-t nem kelted életre?
Én csak Mol láncsprayt használtam az nagyon fasza volt! A mostani Fuchs fényévekkel rosszabb.
Nekem ebbe a null kilométeres blokkba 10-60-as Elf volt eddig, nem tetszett neki, váltója 5.-be váltáskor néha megugrott, nem is volt valami csendes.
Most ez a gyárilag ajánlott sima 10-40-es ásványi Repsol van benne,,,váltója már nem ugrál, kicsit tompább hangja lett váltáskor, nem az az erős csattanás,,,szóval 1500ft ide, ásványi olaj oda,,,nekem ez, eddig, bejött.
És, mielőtt még valaki azt mondaná, hogy az új kuplungcuccok miatt lehet,,,hát nem hiszem.