Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Szerintem is egész jó, nézd meg élőben. Az egyik motoros újságban nemrég olvastam egy cikket, a CBR900 kontra 750Sradról. Valami olyasmit írtak, hogy a CBR még próbált a rivaldafényben tündökölni, de a Srad már a tinilányokat csöcsörészte a versenypályákon. Ha jó a gép, ennyit megér.
Én sztem maradj a cbr-nél. Ilyesmi áron simán kapsz sc33-as 900rr-t. Én nem vacilálnék, olyat vennék inkább.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750-7110360
Sziasztok Fórumozók.
Kinéztem magamnak egy '96-os SUZUKI GSX-R 750-et.
Mi az achilles pontja ennek a típusnak/évjáratnak?
Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Cbr-em volt, aminek a vezérműlánc feszítő, generátor, fesszabályzók voltak a gyenge pontjaik.
Erről lenne szó

Szerintetek? Nekem elég gyárinak tűnik.
Válaszaitok előre is köszönöm.
Pacsi
Vaszi
Várlak titeket. Tessék megjelenni addig, míg van mivel!
Carlos! Így haladsz, beérsz pillanatok alatt,,,idén összben még nekem is csak olyan 4000 km körül van.
Fiúk! Szeptemberre szervezünk vmi tùrát Zoli felé, ha lesz még mocitok? Persze ha neki is jó.
Gyarapodnak a kilóméterek. Tegnap mentem vagy 30at, ma meg 75öt! =D
audi a4 1.9tdi vagy audi a6 1.9 tdi ezeket nézegettem.....
milyen kocsi lesz helyette?
Ez is egy verzió, itt meg majd nézünk nekik valamit, amivel motorozhatnak.
Ha senkinek nem lesz szeptemberre gépe, akkor egyedül megyek hozzád, a többiek meg jönnek busszal :D
Én mentem szépen az idén, 80% ban egyedül mert senki nem ér rá... De én nekem majd jövő áprilisban befigyel majd valami :D De Motor nélkül tudom hogy meg fogok zavarodni,
2000 km jó esetben 2 hét.
akkor én megdupláztam Adee-t! Sokszor nem is a pénz a kérdés, hogy nem tudok tankolni, hanem inkább az időhiány. Ha eladnám nem tudom mit vennék, de motor nélkül tuti meghülyülnék. Így legalább tudom, hogy ott van a garázsban :S
igen.... sajnos... 1000 km-.t mentem idén vele... :( és nem nézegetem.. meg autó projekt miatt.
nem nem számolok be. csak kp érdekel... :(
Basszátok meg! Az egész topik meg akar szabadulni a motorjától?
Mire találkozhatnánk, addigra már vagy nem lesz semmitek, vagy valami egész más.
2000km? Hát húzzatok bele!
no, mi lesz helyette?

Gondolkodtam én is, hogy eladom, mivel nincs semmi időm motorozni. Idén is vagy 2000+ km-ert mentem eddig. Sajnálnám viszont, mert most volt szervizelve + lánc, fékbetét, minden új.....számlákkal, fényképes szervizfüzettel vezetve. 750-800 alatt biztos nem adnám oda.
Esetleg akit érdekel az én Gixerem is eladóvá vált 750,000 Roppancsért! Mivel új projekt van tervbe véve :D Rendszeresen karban tartva! Csak menni kell vele.
600-ast be számolsz uj hátsó lámpával?
Szia,
be áll magától, le tudja légteleníteni magát(a tágulási tartályból).
Normál használat mellett üzemi kb 80fok az tök jó. Lámpánál, jó melegben városi lassúzásnál 100 fölé is felmehet.
105-nél kapcsol BE a ventilátor, és addig megy ameddig 100-ig hűti vissza, utána kapcsol KI.
Miért?
Te is eladod?
Nahát...
Te is, Norbi is?
Ha valakit érdekelne... csak szóljatok. Ti tudjátok hogy milyen.. :)
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...