Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már régen várom, hogy gyertek.
Ti nem értek ide az Istennek se.
Tessék hát összebeszélni, és csapunk egy jó kis Tátrai kanyart.
Igazából tiszta hülye érzés volt menni ezzel az új gumival,mert a formaleválasztótól azért tartottam.
Vagy két helyen csúszott meg gyengén, de ez még előbbninek tudható be.
Amúgy érzésre jó,,,visszafelé már bátrabb is voltam, 138 km-nél fordultunk, és már a széle jócskán le volt járva, de az utolsó 15 mm-t még nem most akarom legyalulni róla, mert ott már azért eléggé lenn van a motor...
Irígylésreméltó környéken laksz! Idén még csak menni kéne feléd, nyaralás után, ha fogadsz minket!
Jó az,nem lényeg Szuperál az új abroncs? Én is mentem egy karikát! Tescoig meg vissza
Basszus, én ide már nem néztem vissza, amúgy negyed 5-kor indultunk, és este 8 .50-re értünk haza 265 km-rel a hátunk mögött...
Már elindultatok?
Szerintem kihagyom a dolgot, most ébredezek.. Mikor indultok? Ja,ilyesmire gondoltam,hogy határig,vagy valami.
Ha 70-et jössz,,, a határig éppen kitart.
Oda akkor nem elég 4-5 liter benzin
280-320,,,nagyjából így...
Igen,lelépni,minél előbb De ez csak kiruccanás Hány km van betervezve? Egész délutáni gurulás?
Kemények vagyunk. Amúgy meg,,,holnapra még "csak" 38-cal riogatnak.
Tátrában jó hűvös van, innen meg minél gyorsabban le kell lépni.
40 fokba? Jó is az Hosszú túrára mentek? Lenne egy kis dolgom, de meglátjuk
Intéztem egy blokkot bele,,, Pécsről fog jönni, 130 pénz, két dugó kell bele, meg két hengerfej rá...
Hát gyertek! Már mióta terveződik.
Hát, erről lecsúsztunk Dani.
Amúgy meg annyira pihenhetnékem volt, hogy ma még a motorozást is mellőztem. tudom, ez már a vég, de előnyömre vált,,,végre jó lábra állni, nem akar folyton kimenni alólam.
Ha meg motorozni akarsz, gyere velünk holnap ebéd után Szlovákba.
Üdv! Nem rég lettem NAGYON Boldog Gazdája egy 1999-es 750-es SRAD-nak. Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mikor megvettem első 10 perc után forralta a vizet majd a másodikon is [107C'] a 3. Úton már nem ment 94 fölé ez persze mind álló helyzetben lámpánál ,menet közben 77C'. A tulaj azt mondta épp előtte töltötte újra a hűtővizet és sok lett ezért tolta kifelé a vizet. A kérdésem az lenne, hogy ti tapasztaltatok e ilyet és beáll magától, esetleg engedjem le és töltsem fel újra saját magam, vagy esetleg lehet komolyabb gond a rendszerben és forduljak szervízhez, bocs , ha hosszú voltam előlre is köszönöm a válaszokat!
rgv projekt?
Jövő7re nem csinálunk vmi kis gurulást?
Akkor menjünk egyet gurulni Van az enyémbe vagy 4- liter benzin Lila vagy valami
Egy hónap folyamatos meló van mögöttem, muszáj pihennem.
Ott meg mindent lehet, csak azt nem.
De itt a bizonyíték, hogy tavaly ott voltam.:)
Nekem is ilyen van Zoli Hátul,de az eleje is megvan Azt is át kéne dobni valamikor.
Szerintem jó gumi, tapad is, de gyorsan kopik. 3 zónás
És te hogy-hogy nem Sirokon vagy?
Bridgestone Battlax BT 016 Hipersport.
Hogy milyen, azt nem tudom, még csak hazagurultam vele a gumistól.
Hogy mennyi?
Első-hátsó volt 40 ropi, szóval ajándékba kaptam.
2011-es.
http://www.r17.hu/977-bridgest...
Milyen és mennyi mani? Nekem is lassan cserés...
No, ha senki nem ment Sirokra, hát én is kihagytam...
Inkább pihenek kicsit a hétvégén, egy hónapja azt sem tudom, milyen az...
Viszont ma megint újítottam.
Elől is ugyanez,,, kíváncsi leszek rá.