Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a-a.. munka,... meg vasárnap is ha minden igaz...
Mentek holnap valamerre motorozni?
THX
Szerintem egy régebbi srad blokk lehet benne, habár állítólag a karbis blokkok szélesebbek, fasz tudja a felfogatás akkor meg hogy van..
Köszi a segítséget !
Az idom meg a váz alapján szívlámpásnak tűnik. Lehet a blokk nem a sajátja. Régóta árulják már.
Erről a gépről van szó !
THX ! akkor vmi nem stimmt a hirdetésben : 2002 és karbis :)
98-tól injekciósak a 750esek.
Sziasztok !

Néztem egy pályagépet Suzuki Gsx-r 750 2002"évj ,de karburátorosnak írják ,lehetséges ? nem injektorosnak kellene lennie ?
Sziasztok!
97 sradom van és kaptam egy gyro Xtype fokozat kijelzőt. Tudna valaki segíteni, hova kell bekötni a fordulatszám érzékelő vezetékét? Egyszerűen nem találok hozzá semmi segítséget.
Köszönöm előre is
Pilóta gondja volt neki csak...
Sirokra nem akar felnézni senki?
Az sem biztos, hogy én megyek,,, de, ha igen, akkor jelzem itt.
A bükk&dobsina jó lenne még idén, ezért írtam szeptembert. A 900rrnek meg valami karburettó gondja volt tán, ha fújt a szél betorpant. érdekes, hogy a kanyargós, lassú szakaszon is eltűnt mögöttünk.
Idén még egy komolyabb bükközést le akarnák nyomni.. mi volt a 900 rr nek nem merte huzni a gazt?
Kilencázerrerr.
Mert? mivel ment sámsonnal?
~500
Tegnap délutan mentünk kb 200kmert. Jött egy gyerek, hát az vmi botrány volt. Mindig rá kellett várni.
Ez a transzfogaras biztos jó. Mennyi km innen? Horvátba meg unalmas az út.
Őszintén szólva elmennék külföldre! Csak nem egyedül! Akár egy 2 napos transzfogarasi turára, vagy Horvátba fürdeni, meg plitvicére!
És ki az aki ráér most szombaton pl. ? Egy laza 5-600km-re?
Ohh van itt pénz! Hát mindenki nyaral!
Valòszinű mi is nyaralni leszünk Görögbe !