Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez engem nem hozott lázba meg az pont nyaralás után lenne, nemtom mennyi kredit fog maradni.
Akkor már augusztus utolsó hétvégéjét célozzuk meg,,,akkor lesz a Barcikai motorostalálkozó, ami egy nagyon jó kis buli, olyan fellépőkkel, mint a P.Mobil, meg Vikidál Gyula.
Nekem csak a 7vége a jó.
Jovo heten hetfo, szerda, csutortok, pentek raerek valaki gurulas? Gookart palya?
Egy szepzemberi látogatást összehozhatnánk! Az augusztus eléggé zsúfolt, egyenlőre úgy néz ki.
Csáó
Érdeklődnék ki tud és mennyibe 2001 Gsx-r 750 K1 motorhoz hibátlan sérülésmentes alsó villahidat illetve Üres kapcsolót (ami a lánckerék alatt van 3-vezetékes)?
Válaszotokat előre is köszönöm!

jó volt, szép volt!
Nagyon köszi a segítséget! Meg is nézem! Köszönöm
http://www.csapagyexpress.hu/
Itt van a legjobb áron sztem.
Ezek kellenek neked:
6205 2RS C3 KOYO 2db
60/28 2RS C3 KOYO 2db
62/32 2RS C3 KOYO 1db
Akkor már illik szimeringet is venni:
http://www.germalex.hu/szimeri...
32x52x7 2db
37x52x8 1db
39x65x7 1db(ezt csak a Suzukinál kapsz ezen a számon 09285-39001 kb 2500Ft)
Nekem ez a szett van...
jól megmondtam a semmit . ehhez kiválóan értek.

milyen színű a tükör ?
találtam is..köszi
hát a méteráruba nemigen lesz
ha normál méretű, lehet vagy 1500 forint /db de ha valami jobb minőség mondjuk 2500x 4 egy szentpistából megvan
azaz igazság hogy küldeném ki külföldre és azt sem tudom hol nézzem,de akkor jah, keresek egy csapágyboltot.
és amugy mennyibe kerül ?
csapppágybót
sziasztok. Kerékcsapágy is kéne nekem K4-es Suziba. Előlre,hátulra. Tud valaki nekem olyan helyet ahol jó áron tudnék venni? köszi a segitséget!
Nyugodj meg, én is harmadik hete mint az állat, annyit melózok...
Nekem is csak a vasárnap szabad, meg a szombatból a késő délután...
No, dehát egész első félévben ezt vártam,,,ne panaszkodjak.
sajnos egy jó ideig csak a vasárnap délutánok a szabadok...
No, úgy néz ki, holnapra egyben lesz a szekér, új gyertyástul, karburálás+szelephézagellernőrzésestől,oldalidomostul,,,innentől
lehet ütni.
Mikorjában jártok már erre?
Sirokra amúgy nem készül valaki?
Nem is kívánnák ilyet egy Gixxeres kollégának.
Szegény ember vízzel főz,,, nekem ilyen van,,, ezzel kellett megoldani a dolgot, de abszolválta a feladatot.
most valami baj van a lámpa cserével? nincs is rajta sok lámpa... XD
nekem is volt. csak mi teherautóra szerelt daruval :D