Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most lett szinte új motor az autóba.. nem hiányzik mmég 1.... 2 gixer ára ígyis oda van.. XD
igazából pótkocsi zsírzás, mosás, meg ilyen apróságok :) hogy hétfőn tisztán induljunk. napi 14-16 órát mennek az autók és nincs rá idő csak vasárnap :)
Én tegnap voltam, ma pihi, majd holnap.
volt már szerencsém hasonlóhoz,csak mi targoncával dolgozunk
Valami ilyesmit nyomjatok le a hétvégén!
blokk ki,blokk be vagy lámpa csere?
ja, szép hely. És szinte csak V2-es motorokkal találkoztam...még jó h nem motorral voltam mentek ma valamerrre motorozni?
nem én szentes környékén vagyok letelepedve.. kamion tali meg részemről nem jó mert szombat meló egész nap. vasárnap meg javítgatás meg karbanartás meg ilyenek....
Maszek a dolog.... Nem szivesen esnék el attól a pénztől!
A hétvégén megint megyek balcsira, ha kedvet kaptok meglátogathattok! Úgy néz ki valami babos húsos valamit fogok főzni! (szombat)
Mond hogy lebetegedtél. :) azt hiszem 21.00 ig van.
Én mennék szivesen, de 6-7 ig dolgozok!
Skacok valaki Kecsora nem akar jonni delutan, valami Forma 1 is Lotus Renault banzaj lesz a foteren..
Skacok valaki Kecsora nem akar jonni delutan, valami Forma 1 is Lotus Renault banzaj lesz a foteren..
Erre sajnos nincs ilyen. Az alföldi egyeneseket meg már marhára unom. A végén áttérek a motocrossra, mx pálya legalább van pár erre.
A jóállású busa befigyel :
Hát,,,hétközben magam is sokat kanyargok arrafelé, de spec hétvégéken (elmúlton is) Inkább a Tátra.
az sem rossz.
jó neked, minden nap ott kanyarognék...
Bükk?
Sárospatak?
menni kéne vmerre mocizni, de merre?
sangi86@freemail.hu
este leszek! köszi előre is.
Ádám nem te cirkáltál itt szegeden reggel? Láttam egy gyanúsan hasonló kamiont, tele bálákkal! (Apropó kamion, a hétvégén nemzetközi kamionos és country találkozó van itt egy fürdőben...)