Csáó
Segítségeteket szeretném kérni 750 K1-es Gixeremen nem világit a műszerfalon az üres lámpa pedig a motor üresben van, mi okozhatja ezt a problémát, mit kell kicseréljek átnézek?
sziasztok!
kellene egy kis segitség. Keresek K4-re való első féktárcsákat. használtan kell,de nem azaz agyonhasznált..
Esetleg ha valaki tudna ebben segiteni,azt megköszönném
Ja és kb mennyi a dupla?
igy igaz sokkal jobb a valtasod ha fordulaton elvaltasz guplung nelkul ezeket igy terveztek, sokkal csendessebb kuplung nelkul a hatarozat mozdulat meg kell.
1-ből 2-be sztem nem gáz ha van hangja, főleg ha lassan és alacsony fordulaton váltasz. De ezeket nem így kell igazából használni. Tudom városi tötymörgésnél azért van, hogy csak így lehet, de ezek a váltók inkább azt szeretik, ha van azért némi fordulat és egy határozott férfias mozdulattal, kuplung nélkül vált az ember fölfele.
Segítségeteket szeretném kérni 750 K1-es Gixeremen nem világit a műszerfalon az üres lámpa pedig a motor üresben van, mi okozhatja ezt a problémát, mit kell kicseréljek átnézek?
Van hozzá féktárcsám, ha érdekel, hívj ezen a számon: 06209629446
Üdv!
Laci
Kompoztam kettőt is
kellene egy kis segitség. Keresek K4-re való első féktárcsákat. használtan kell,de nem azaz agyonhasznált..
Esetleg ha valaki tudna ebben segiteni,azt megköszönném
Ja és kb mennyi a dupla?