Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! A 3. fesz szab is tönkre ment, felforrósodnak és vége! :(
A szerelő szerint a generátoron nem látott semmi elváltozást, melegen is adja a voltokat, 85V -t 5000 fordulaton. Valami nem stimmel akkor sem. Egy generátor úgy sejtem piszok drága történet. :(
Hali!
Új GSX-R üléspúpok,a fekete 9000ft,a kék 12.000ft,posta ok,CSAK TELÓN KERESSETEK! 30 259-05-47
Nem valami de elmegy.
Upss egy yamaha befigyelt na sebaj!
Na hali sracok itt vagyok, csak sok a melo, jovo hetvegem szabad, kecso jo lenne, vasarnap meg lenyomtam 200 km ert :) Itt vannak a kepek
Csak egy részét Nem tudnál mit kezdeni vele... :D Nem jó ez semmire :D XD Csak nekem :P
akkor az egész motort felattad ugy is jó,egye fene
Valamit majd összehozunk...
Akkor éccaka megyünk. Nyugi, én sem voltam mostanában. A hétvége nem jó, a kővetkező viszont igen.
már megvan .a vezérlánc szakadt el,szoval a tengely nem forgodt,szova nem adott jelet,ami miatt nem volt szikra...
Valamikor jó lenne... csak jó lenne ha nem lennének sokan... szégyellős vagyok
Na feladtam a cumót elméletileg :D 30ezer 300ezer Ft lesz :D
menni kéne valamikor egyet kecsóringen, hmm? idén még nem voltam.
maradt valami a gépből? vagy adtál vele mindent?
köszi
XD Jóó... :D am úgyis csak porosodna... :) :D
iszunk majd rá 1 Panyolai elixirt
Hát megpróbálom. Az a baj hogy dolgozom... :| de megpróbálom minél hamarabb... Azt ugye tudod hogy nagyon jó árban vetted... XD
jaja,ha holnap fel adnád,csütörtökre itt lenne
okééé. Amint tudom postázom. Annyi a lényeg akkor hogy hétvégére ott legyen? :)
kültem a cimet
tehát a tiedbe jó... régi motoromon ez volt a gond mikor nem volt szikra,2 db ellenállást ki cseréltek benne és müködött,nem is vettem másikat,hogy a tieddel mi van igy nem tudom,sajnos
jah,így már tudom!ezt az alkatrészt már lepróbáltam pont olyan motron mint az enyém,és az gond nélkül startolt vele
de hasonlót keres,mondom a faridom alatt oldalt ......CDI más néven,hasonló mint ez
segédvázon oldalt,fekete dobozka ;)