4700 Ft volt a nevezés. viszont kaptunk egy maszkot ami a boltban 3e :) Hát azt jelenti hogy bezabál hogy nem akart indulni ha sokat tötyögtem vele. meg durrogott. Viszont mikor ki bírtam húzatni akkor semmi gond. és arra jutottam hogy kiveszem a PC-t :) Szal ha kell valakinek és be tudja állítani lesz egy eladó PC-m :)
na hi all. :) Megjártam Kunmadarast :) 400-on 205 km/h a csúcs 11,02 az idő. Elsőre nem is volt rossz :) Viszont rájöttem hogy a PC-t kiveszem mert melegen bezabált...
hehe :Dakkor lehet a következö az lesz :) és te milyen fékbetéteket használsz mert cserére szorulnak az enyéim de filozok még hogy milyen menyjen vissza..
Hát nem csodálkozom hogy csúszik! A michelin pilot szerintem szar! inkább túrára való! A metzellerek jók szoktak lenni ha melegek! Most pirelli diablo superbike van rajta, esélytelen csúsztatni ha kicsitis meleg! kicsit zavaró is mert menet közben nem lehet gumit füstölni
Ti milyen Gumit használtok? k6os 750esm van de probáltam már m3mat meg pilot powert de valahogy egyik se jött be..elcsavarja a hátulját és félve merek kigyorsítani vele.. vagy lehet csak szoknom kell a 150 lovat..
Bízok benne,,,bár ez az év nem egy kimondott sikerszéria, ma meg a kapálógépünkben adta meg magát a hajtás,,,de az már megy...
Persze, hisz azzal dolgozni kell,,, francba.
Így, hogy a kicsivel ez történt,,,megsürgettem a Gixxer projektet egy kicsit,,,remélem,legkésőbb május végére csak összeáll már az is
Ti milyen Gumit használtok? k6os 750esm van de probáltam már m3mat meg pilot powert de valahogy egyik se jött be..elcsavarja a hátulját és félve merek kigyorsítani vele.. vagy lehet csak szoknom kell a 150 lovat..
Persze, hisz azzal dolgozni kell,,, francba.
Így, hogy a kicsivel ez történt,,,megsürgettem a Gixxer projektet egy kicsit,,,remélem,legkésőbb május végére csak összeáll már az is
Inkább azt mond, hogy tervezed Kunmadárt? Útvonal, stb...
Nincs véletlenül valakinek PP lábtartója felszerelve?Kellene egy kis segítség.
köszi előre is