Nem akar valaki egy S-es méretű textil dzsekit? Barátnőmé, de nem Ok a mérete. Kellene 1-el nagyobbat venni, mert kényelmetlen a nadrággal. Szerintem birka1001 rád jó lenne :D
Karburálással nem volt gond, igazából még nagyobb benzinszintje lett, mint addig, annyi, hogy az alsó fordulatszámtartományokat kellett elszegényíteni, mert az agyondúsult...
Ez viszont kb 8000-nél történt, és így szétszedés nélkül is gyanítom, (szerelőm is ezt támasztotta alá) inkább hajtókar lesz...
Nem volt átmenet, előzmény, süvítő zaj előtte,,, biztos, hogy nem megragadt...
Gyorsítottam ki egy kanyar után a Bükkben, aztán olyan 8000-es fordulatnál egyszer csak egy nagy katt,,,és ebben az ezredmásodpercben már csóválta is a seggét...
Isteni szerencse, hogy nem egy kanyarban,,, mert hamar felavattam volna az új szerkómat...
Az meg,,, hogy hogy kerültem onnan civilizációközelbe,,, tiszta vadregényes.
Remélem én is. A 25-26 egyenlőre nekem is ok. Azt amùgy hogy is terveztétek? Szombaton motorozás, este kaja, másnap gó haza?
Zoli neked mi lett a pirossal?
Hú mennyi esemény! carlos... végre.. remélem most már veled is találkozhatok személyesen! Zoli mi lett a kis méregzsákkal? A kunmadár túrához széles utat srácok! vigyázzatok magatokra!
Csak akkor tudod megnézni ha jelez, mivel nincs memória, igy nem menti. Ha jól emlékszem fehér csatlakozón fekete gumi sapka van. Legalábbis a szívlámpásoknál így van.
A csomagtartóban van egy csatlakozó, ha azt rövidre zárod akkor az lcd-n kiírja a hibakódot. A kód leírása meg benne van a manualban, meg az is, hogy melyik az a csati.
Azért kerdeztem útvonalat, hogy merre mentek! Ha a 44esen Szarvason keresztül akkor ott tudnek csatlakozni. Még beszélek haverokkal, hogy ki jőnne még.
Kellene egy kis segitseg. Van egy 99-es GSXR SRAD 750-em.
Folyamat kiirja az F1-es hibauzenetet. Olvastam mar arrol, hogy ha nagyon huzod es kevesebb olaj van benne, akkor is csinalhatja, de nekem fullon van az olaj szintem es ha csak allo hejben jaratom, akkor is egyszer csak kiirja randomra. Es egy pillanatra a fordulat is leesik, aztan vissza. Mitol lehet?
Elore is nagyon köszönöm.
Széles utat :)
Sziasztok! nem akar valaki venni közületek Sport gépe mellé egy jó Honda Xr 400-as mocit? Eladom, mert aszfaltszaggatót veszek
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Ez viszont kb 8000-nél történt, és így szétszedés nélkül is gyanítom, (szerelőm is ezt támasztotta alá) inkább hajtókar lesz...
Nem volt átmenet, előzmény, süvítő zaj előtte,,, biztos, hogy nem megragadt...
Isteni szerencse, hogy nem egy kanyarban,,, mert hamar felavattam volna az új szerkómat...
Az meg,,, hogy hogy kerültem onnan civilizációközelbe,,, tiszta vadregényes.
Zoli neked mi lett a pirossal?
RGV elvérzett ma...
Kellene egy kis segitseg. Van egy 99-es GSXR SRAD 750-em.
Folyamat kiirja az F1-es hibauzenetet. Olvastam mar arrol, hogy ha nagyon huzod es kevesebb olaj van benne, akkor is csinalhatja, de nekem fullon van az olaj szintem es ha csak allo hejben jaratom, akkor is egyszer csak kiirja randomra. Es egy pillanatra a fordulat is leesik, aztan vissza. Mitol lehet?
Elore is nagyon köszönöm.
Széles utat :)
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/onroa...