Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drakulálok!
Enyém megint eljátssza a tavalyi műsort, 4 hónapig lesz szerelőnél,,,dehát,,,ez van.
Május 25-26,,, menü meg,,, mittudomén, egy csülök, némi tarja, belebasszuk egy bográcsba, aztán majd alakul belőle valami.
Hádujudúúúúdulyudúúúdujudúúú

KÉSZ A GÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!

Csinàlunk egy bogràcsost, sertes pori... A tobbi meg vadaszkaja, fakukacok rovarok gilisztak ki mit talal. Ott van boseggel....
és mi lesz a menü? Nincs motorozás kajálás nélkül!
Veszek ki szabit addigra. Majus vege jo vagy Juni eleje.. Alkalmazkodok!
Csekkoltam,,, 25-26-ban maradtunk.
Valaki elsején? naaaaa? Nem akarok egyedül menni...
Akkor legyen a 25 26 :) :D Addigra kérek szabit :)
Akkor magam részéről azt mondanám,,, inkább maradjunk már a 25-26-ban, addigra már csak megyen majd az én Gixxerem is...
én egyenlőre nem nyilatkozok. A héten kész kellene lennie a gépnek, de addig nem igérgetek. Amúgy menni szeretnék, természetesen. Időpont meg olyan kellene ami mindenkinek Ok.
ha nem jönne össze az 1.-je akkor nekem 25-26 jó vagy júni 1-2
Urak!
Érdeklődnék,,, tudtok e jönni máj 3-4.-én,,,hogy készüljek?
Lassan betelik a májusi összes hétvégém,,, ezért jó lenne tudnom,,, ha netán 3,4 nem jó,,,mikor pótolnánk be...
Hónap közepe nekem már foglalt...
Helló! köszönöm válaszod böngészek akkor majd :)
Hali! Szép mocc, grat hozzá! Itt az oldalon az apró menüpontban találsz olajat, baráti áron! Gumit legolcsóbban slicket kapsz! Vagy használtat!
Sziaszok!

2 napja vagyok egy Gsxr750es boldog tulajdonosa, és érdeklődni szeretnék hogy esetleg tudtok olyan webshopot ahol "olcsóbban" lehet venni olajat gumit egyéb alkatrészeket?
Üdv: Miki
Rendbe, köszönöm. Írtam neki...
de hogy válaszoljak a kérdésedre a gumi nagyon jó :)
hááát nem nagyon motoroztam azóta... :| 1x elmentem 50 km-t fagyizni... De hétfőtől asárnapig dolgozom :) Szal nem nagyon ültem rajta :(
Ade te hogy állsz a gumával? nekem 1100km után se kockás! ragad mint a gecisbugyi! Sose kell más szindróma.....
AdeZzZz mindent elmondott helyettem!
Szia.
FB-n keresd meg az Alföldi Motoros-t :) Csengelei illető. én is onnan vettem :)
Szia!
Láttam vágott sliccel jársz. Tudnál adni egy elérhetőséget, akitől te vetted? Láttam tettél ide fel párat képet régebben, beneveznék én is egy szettre. Adatlapomon az email címre is jöhet.
Előre is köszönöm.
Hegedű? No, nem szívom a véres tovább, gratula hozzá!
Én meg átnyergeltem a terepszekcióba az utóbbi napokban.
Nem tudok képet felrakni! Pedig 2x is próbáltam!