Hring az húzósabb. Korábban néztem az árakat, de nem emlékszem pontosan. Vannak ingyenes pályanapok, ki kell fogni egyet. Euroring délutánra 12k úgy emlékszem.
Mehetünk Motorozni is de néztem hogy 7000 a beugró a pályára... Mondom az igen.. Akkor már Kecskemét.. Hungaroringre kéne kimenni oda menyi lehet a beugró? :)
É már mentem ilyennel! Az oktató aki a szomszédom is, neki van! Van egy régi Z Kawája, ahhoz van átalakítva. Egyszer segítettem neki átvinni egy bemutatóra. Érdekes volt, pl. a vasúti átjáróban felszállt és csak hosszú méterek múlva ért földet.
Érdeklődnék nincs vmi tippetek honnan tudnék beszerezni k1-es 750-hez a farokidomra matricát!? Arra gondolok ami fekete alapon van és rajta a 750 piros színben. ?
az a baj hogy az én autómnak elég baráti a fogyasztása... 30 liter... :D Így azért nem éri meg annyira XD :D :D majd motorral hozok haza egy kis táskában XD
Mindig, mindenki, mindennel el van maradva.
Haverom Tunderace-e decemberben került a szerelőhöz, most lett kész,,, enyém januárban került el,,, hogy mikorra lesz kész,,, ki tudja.
akkor erre inni kell! Én is most beszéltem a szerelővel, hétvégére lesz diagnózis, mert el voltak maradva, most lettek kész valami drag autóval (kitérdekel... ), eztán jön csak az enyém. Jövő7re kész lesz remélem. Addigra talán a jó idő is ideér.
Igyatok meg valamit, ha van miből.
A többi a te bevállalásod.
http://aprod.hu/hirdetes/panno...
Haverom Tunderace-e decemberben került a szerelőhöz, most lett kész,,, enyém januárban került el,,, hogy mikorra lesz kész,,, ki tudja.
Addig max,,, ha eljössz érte.