Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hungaroringről meg már lemaradtatok,,, múlt hétvégén volt (lett volna) az első nyílt nap.
Köszöntem, hogy gondoltak rám az urak...
Igyatok meg valamit, ha van miből.
Hring az húzósabb. Korábban néztem az árakat, de nem emlékszem pontosan. Vannak ingyenes pályanapok, ki kell fogni egyet. Euroring délutánra 12k úgy emlékszem.
Hringre én úgy tudom hogy 15-20 körül van. de nem tudom biztosan. én csak ilyet hallottam.
Mehetünk Motorozni is de néztem hogy 7000 a beugró a pályára... Mondom az igen.. Akkor már Kecskemét.. Hungaroringre kéne kimenni oda menyi lehet a beugró? :)
inkább motorozni gyerünk oda, ne nézelődni. Idén az euroringet szeretném kipróbálni.
Boldog szülinapot papi!
É már mentem ilyennel! Az oktató aki a szomszédom is, neki van! Van egy régi Z Kawája, ahhoz van átalakítva. Egyszer segítettem neki átvinni egy bemutatóra. Érdekes volt, pl. a vasúti átjáróban felszállt és csak hosszú méterek múlva ért földet.
Boldog Születésnapot
Mondjuk 05.04 SM re, NIncs messze aztán egy kis kiruccanásnak jó!
Srácok ide nem akarunk majd elmenni? http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/...
Érdeklődnék nincs vmi tippetek honnan tudnék beszerezni k1-es 750-hez a farokidomra matricát!? Arra gondolok ami fekete alapon van és rajta a 750 piros színben. ?
Ott van az adattábláján, hogy 70km/h-ig vállalják, hogy stabil marad.
A többi a te bevállalásod.
By: Kovax :)
Boldog születésnapot baràtom :) A ket kerek a lelek a motor hang az elet, es a motoros emberek azt kivanjak elj ket kerekkel amig csak elhetsz!
HAHAHAHa
rakunk rá szárnyakat és repül XD
Bár nem tudom a stabilitását megőrzi-e olyan 2kiló felett teli kuglifával
Szegedi gyártmány....
Addig szerezz be egy ilyesmit.
http://aprod.hu/hirdetes/panno...
az a baj hogy az én autómnak elég baráti a fogyasztása... 30 liter... :D Így azért nem éri meg annyira XD :D :D majd motorral hozok haza egy kis táskában XD
Mindig, mindenki, mindennel el van maradva.
Haverom Tunderace-e decemberben került a szerelőhöz, most lett kész,,, enyém januárban került el,,, hogy mikorra lesz kész,,, ki tudja.
akkor erre inni kell! Én is most beszéltem a szerelővel, hétvégére lesz diagnózis, mert el voltak maradva, most lettek kész valami drag autóval (kitérdekel... ), eztán jön csak az enyém. Jövő7re kész lesz remélem. Addigra talán a jó idő is ideér.
Sallala,,, trallala,,,a dugók az országban.
Mihelyt egy 100-on 5 litert evő nagyhatótávolságú teherautóm lesz.
Addig max,,, ha eljössz érte.