Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem most vetted.
a csomagot kell nézni! a pc már a motor vételárába volt!
Mennyi volt a pc?
elnézzük... elvonási tünetek.... :D
ezt jól megmondtam! közbe tv-zek is!
jó nagynak tűnik ez a plexi! meglepően nagynak tűnik!
Akkor nekem is 44-es :D asszem XD
42 a gyári fogszám!
az elsősegély felszerelés a pont? :D :D Am a PC nekem is úgy van berakva oda :D vagyis majdnem :D
Kár, hogy jégkáros,,, de idén újra lesz fényezve,,,valami ehhez hasonló színre.
Ma meglett az Í-re a pont! És elmondhatom hogy szezonkész a vas! áthúzgáltam az összes csavart, öntöttem utánna vagy 4 deci olajat! utoljára kb 2.7-8L töltöttem bele, azóta nem mentem vele, azt most nézem hogy kevés lett asszem 3,1L-t ír a manual!
az Í-re a pont a képen! majd csinálok egy galériát itt SM-on, ha nem lesz tetű lassú! Jó a plexi is, kissem ideglelés közbe raktam fel a régi gumikkal! kicsit kinlódás volt, de sikerült!
én meg lusta vagyok lemenni a pincébe megnézni XD :D
nekem 44 van hátul! neked? (rá van írva! én is lusta lennék számolgatni )
szép ez a Vento :) :P
Hááát... passz :D 2-vel nagyobb a gyárinál :D Most így nem tudom XD Sose számoltam meg sose néztem csak mikor lecseréltem :D
Nekem érdekes kompozíció volt amikor vettem! Elől -1, hátul +3! Olyan volt mint 1 robogó, nem kellett kivenni 6-ból. Meg úgy gyorsult mint 1 rakéta viszont az óra elég sokat csalt. Miután elkopott gyári méretet raktam vissza!
Ma vakargattam megint a gépet! lassan függő leszek, ha nem érhetek hozzá naponta! ma felkerült a rendszám, nem túl merész, nem túl mutatós! vélemény?
Na de mire a kipufogócsőről lepolíroztam a ráégett ganyét... huuh had ne fejtsem ki
Én opel párti vagyok ha tönkremegy "olcsóbb" szervizelni, mint pl a bmw-t audit! A keleti autóktól meg mentsen meg az isten!
Ade
neked hány fogas a hátsó fogaskereked?
Harom eve van nallam a megan, semmi baj nem volt vele a kotelezo szervizen kivul hala istennek. Emigy meg puska golyokent megy. Es ugyebar en eleg rugalmassan vezetek.
Nekem egy 87-es Kadett 1.6 d,,, meg egy 96-os Vento 1.9TD van,,,nem vágyom újabbra...
Zörögnek, de egyszerűek, mint a faék, és, ha gondját viseled,,,időtlen időkig elhúzzák.