Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én reggel 5-kor indultam már a géppel és 10-re elhúztuk a településen az összes utat. :) 3 géppel nyomtuk. Utána irány a tanyavilág :)
Ha legközelebb mentek ki fáért azt ide is hozhatjátok
Reggel én is lapátoltam,,, de én csak a járdát, a portán lévő járműveknek nincs szükségük hómentes környezetre.
Környéken káosz nem volt,,, esett reggelig 10 centi hó,,, ennyin itt felnin is eljár a nép.
Én viszont legalább jót szoptam,,, mire a másik,,, egyszerűbb Roburt kivertem az erdőn a gerincre,,, a hó alatt ugyanis már tengelyig érő sár volt...
Viszont nem hagytam magam,,, ma 6 autóval hoztunk be,,, de kell is a pénz,,, hiszen...
Én csak reggel lapátoltam a garázs elől, azóta meg folyamatosan olvad, persze esik is reggel óta! Most értem haza a melóból, úgyhogy mára szieszta!
Mivan? Még mindig lapátoltok? A fórum meg üres....? Zoli felétek is káosz van?
De szidom... mert am is lenne más... lenne fuvarom bőven.... :| :(
Legalább van munkád...
Úgy, hogy ne szidd a havat.
ez meg egy úton :D de most kaptam a hírt... reggel 5-kor indulás havat húzni :|
Az én képem viszont tényleg az udvaromon készült, a hóvár tetején, amit összetoltam.
Azta kurva akkora hó van kint hogy beszarás, kocsival lehetett driftelni, most meg lelepi a hó megint!
Ennél már rosszabb itt a helyzet :D :( :(
Azért remélem, nem valahol itt áll meg a dolog.
Itt még most kezdett szállingózni...
Mi kb 7 cm-nél járunk!
itt nálunk 13 óra óta már 15 cm esett... kb.. :|
És igen,,, annak idején én is meglepődtem, mikor regisztráltam ide SM-ra, hogy nem akar engedni az oldal,,, aztán rájöttem, miért is...
Azóta már személyesen is megismerkedtem az egy V-s alteregómmal.
Hogy áll a gép?
Úgy nagy általánosságban sehogy...
Amíg nem jön meg a cucc,,, addig, a már kiszedett blokk nem lesz megbontva...
Minek a +...
Gyűrűsor kellett volna bele,,, legolcsóbban 96 eft körül tudtak volna gyárit intézni nekem...
Erre aztán jött az ötlet,,,a big bore cucc kovácsolt dugókkal 120 körül kijönne...
Jó,,, erre még jön egy huszas a fúrásra,,, de őszintén!
Te,,, melyiket választottad volna?
Egy új blokk lesz tulajdonképpen...
Ha az adás-vétel topikot nézted akkor az nem ő, hanem szimpla rgvzoli, a miénk meg rgwzoli! :D
Jah ezt benéztem! ugyanaz a nevetek, csak a w-v-a különbség!
Úgy nézem nállad egy bontó veszett el! Jó sok eladó motyód van!

Én is hozzászólok a havazáshoz! Kurv@ @nyÁd Holle anyó!......
Hogy áll a gép? Minek bele az a plusz köbcenti?
Itt nálunk meg nem esett ugyan semmi,,, de két fagyos éjszaka után újra tudtam dolgozni, és ez még pár napig úgy néz ki így is marad,,,ami már nagyon kellett...
Mindazonáltal motorozás már nem igen lesz itt sem a héten,,,de legalább nem kopik fel az állunk,,, és ez sem elhanyagolható szempont...
Gixxer meg még úgy sincs sehol...
Faterom az ilyen brummogásokra szokta mondani, hogy fiam legalább most nem baszod a benzint. :D