Kiskunfelegyhaza kurva nagy havazas, es a Sandorok is kapjak be hogy elhagytak a zsakbol a meleget, biztos elvitte az IMF... A heten sem lesz motorozas. Jovo hetvegen meg dolgozok vaaahhh. Ki vagyok.
én most lesokkoltam :D épp néztem egy vidit mikor a csávó 5 hónap után előveszi a mociját és szétrágták a rágcsálók :D jha meg tele van diótörmelékkel a gép :| Még jó hogy én majdnem minden nap ránézek :D
És milyen jó őket utolérni fen a Bükkben, ahol előzésre nem sok lehetőség adódik, ezek a szerencsétlenek meg pont éppen csak egyenesekben merik húzni,,, de ott nagyon...
Egyébként valami gubanc lehet a pleximmel Nem akar megjönni!
Írtam a srácnak hogy nem akarok tovább várni, küldje le a többi cuccot! Ha pay-palal fizetett akkor meg kérje vissza a pénzt! kíváncsi vagyok mit válaszol! igazából nem hibáztatom.meg nem is haragszok, csak vártam eleget, szerintemy a buzi kínaiak elkeverték!
de egy ideje már nincs ellenség :D
Írtam a srácnak hogy nem akarok tovább várni, küldje le a többi cuccot! Ha pay-palal fizetett akkor meg kérje vissza a pénzt! kíváncsi vagyok mit válaszol! igazából nem hibáztatom.meg nem is haragszok, csak vártam eleget, szerintemy a buzi kínaiak elkeverték!