Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma néztem egy Lazer siakot, elég meggyőző! de még nem tudom hogy vegyek-e!
A mostani caberg csak 1 éves, karcmentes, felmatricáztam gsx-r esre! csak ugye mindig jobbat akar az ember...
Nagyon lent vannak az árak nem olyan mint régen :) Most érdemes venni !
Amikor én vettem 200euró volt, én akciósan 120 euróért vettem.
Nyugodj meg, több is volt...
5 éve 40-ért vettem RMC-ben...
Most nézem ezeket az s500 air sisakokat, ezek nem is drágák!
festéstől függően 25-33e huf ez nem sok érte! Azt hittem több
Nekem is van egy hasonló képem.
Jók ezek a tükröződő felületek.
Nekem lassan csizmát meg kesztyűt kellene vennem. A csizma koptatója leért Kecskeméten, ki is szakadt a picsába csavarostól. Nem véletlen volt 30k. A kesztyűm meg Alpines. csak már rongyosra van használva. Mondjuk van még mellé mind2ből 1-1 plussz.
leírni le tudom... :D elég az... :D karcmentes a sisak... :) 2 éve volt 65 :)
ugyanmár ki se birom mondani a nevit...
Nekem eddig komolyabb AGV volt meg a mostani Shark! Az AGV-vel nem sok időt töltöttünk együtt, 1 hónapos volt amikor pereceltem benne 110-el úgy, hogy a fejemre érkeztem. A plexi meg az oldala lehorzsolódott, de amúgy semmi komoly, csak hát ilyenkor már kuka. A mostanival szerencsésebb voltam, az még szinte karcmentes a mai napig.
annyiért odaadom a suomy-t :P :D gyári plexivel :D :D
Nekem is a hétvégék jók! április 26 tól május 5 ig dunántúlon vagyok! Így nekem meg az nem jó! De lehet mocival megyek, vagy viszem trélerrel! lehet onnan is mobil leszek!
nekem most lesz aktuális a bukó vétel! kéne egy komolyabb! de 50e nél többet nem akarok rászánni! Nem tudom annyiért mit lehet kapni
én most cserélem rajta a plexit. :) vagyis ez ami volt rajta elkopott karcos lett ....
Az enyém is hasonló korú, még a gigastore-ban vettem az osztrákoknál! Van hozzá iridiumos plexim, nagyon tuti csak rohadt drága. A következő bukóm is shark lesz az tuti.
Az valamelyest felénk jönne,,, és, ha erre járnátok,,, egy darabon én is csatlakoznák a brigádhoz.
Én is szeretem...
Első normálisnak mondható bukóm...
Persze itt is van szélzaj,plusz már öt éves, meg tudom, hogy van jobb is,,, de nekem a designja nagyon bejön a mai napig, és azért biztonságosnak is mondható,,, a nevenincs kategóriákhoz képest meg pláne.
Csak ezek a bogarak...
Nekem a hétvégék jók általában, akkor nincs meló! birka1001 múltkor csinált 1 Mátrás itinert, 1 napos guriga, szerintem kezdhetnénk azzal.
nekem is s500as sharkom van!
21 vasárnap ami szabad áprilisban a 7 végék közül aztán 27-28. Aztán május 3-4-5.. 21-re betervezhetnénk egy kisebb túrát :D Pécsre szívesen lemennék :D Asszonynak igértem még egy lakatot, vagy a Pilisbe ... Szerintetek mi volna jó ami nem túl hosszú és az út is fasza?
Akkor legyen utána valamikor mert Anyumék valami családi valamit terveznek... :| Legyen utána hétvége? vagy te minden hétvégén dolgozol? vagy odaálljunk a sirius elé a motorokkal és rángassuk neked a gázt :D
Nekem semmiféleképp nem jó az áprili 7 mert azokon a 7 végéken melózok. Adee vetette fel az ötletet mivel akkor van a szülinapja és gondolta hogy meghívja a társaságot egy bográcsosra :D IGAZ ADEE?
Én azért kérdezlek benneteket, mert akkor konkrétan leszervezzük dátum idő találka, ha szállás kell akkor azt is. Nekem még az ápril eleje meló.. Legfeljebb egy két kanyar a hétköznapokon :)
az kovaxnak nem jó ... :| Dolgozik.. :| Ha jól emlékszem. am én megyek bárhova csak szóljatok :D
és mi lesz az április 7. túrával?
jha te mindig kifogsz valami jót :D Most egyenlőre még nem lényeg mer gumi súlyadó meg ilyenek... :) Most szivargyújtót szeretnék majd még :) GPS tartót meg ilyenek és lehet csapatni :D
Na majd szólok ha találtam valami jó árban jó protektort :D Jó féléket szoktam böngészni :) Csak egy jó pár telefon :D