Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ürgék! Unaloműzésnek egy 750-es Gixxi négy keréken...
http://www.youtube.com/watch?f...!
Én ilyen szempontból nagyon szerencsés vagyok...
Keletre Aggtelek+ Dobsina,,,stb. Nyugatra a Bükk+Mátra.
Északra Szilvásvárad...
Egyszer a Debreceni Zé# kolléga fogalmazott úgy a lakhelyéről,,, hogy "nem egy motorosparadicsom"...
Viszont, ha 2 kió alatt már nincs élet,,,a tarfiknak annál nagyobb paradicsom lehet...
Hát bajba is vagyok mikor spontán el akarok menni motorozni! jobbra,balra, fölfele ,mindenfele egyenesek, semmi domb, semmi erdő! Ha el akarok menni dombokat nézni akkor 100km-t kell tépjek valamelyik irányba! pl. Szeged-Baja táv valami hihetetlen unalmas! az utóbbi dőben már 200 alá nemigen engedtem a gépet!
Azt mé nem húztad föl? Azon a kis pályán a Zé lábtartójai is leértek! emlékszem metzeller gumijaim voltak, és azok majré jelzői kis elefántok voltak! Már 3 kör után leradíroztam a kis dögöket!
Hááát,,, én nem tudom, Petőfi mi a f@szt imádott benne,,, de nekem már a könyökömön jött ki, míg megjártuk.
nekem így a jó :) Am a lábtartó lett fentebb állítva mert a gokartpályán leért a lábammal együtt és kilyukadt a csizmám.. :|
Nem semmi a váltókar pozíciód. nincs túl lent?
Legfrissebb kép. :) Már az adatlapomon is fent van :P tessék parancsolni .:)
olyat most én se :)
az a gond hogy friss képet nem tudok felrakni róla :(
alap, hogy szeretnénk! :D
még nincs :D szeretnél róla képet? :D :D :D nem volt olyan kép amit fel raktam volna róla még :D :P
nincs semmi gixeres kép az adatlapodon, hmmm....
Na itt van, csak az oldal nem ismerte a formátumot!
Nem tudok csinálni most, mert kivittem anyuékhoz a garázsba, de van róla 1 netes kép, itt látszik oldalról is.
Még a DRZ-s korszakból elmentünk DRZ kupára. És a pályát szalaggal jelölték ki :D Na mi az első nap elhoztunk 100 métert XD :D
mindjárt máshogy mutat a rendszám! Honnan van olyan suzukis szalagod? Én körbehúznám vele a házunkat!
Nah. Csináltam más képet. Jobban látszik minden mert világosabb van :)
Hááát. Tudom :| :) :D Jó ez nekem... :P :D
Nem úgy van az kérem :P :D :D Az úgy áll ahogy szeretném :P :D Körülményekhez képest változik :D
csinálj már egyet oldalról is!
Hát az sajna az enyémben is benne lesz!
Az enyém az nem ilyen! Nincs benne az a téglalap, mint a gyáriban.