Skacok hogy álltok a Májussal,van időtök egy túrára? Mondjuk 3,4 e? Vagy Ápril 30-31? Esetleg van e kedve valakinek vajdaság fele karikázni majd egyet? Egy két időpontot meg kellene szervezni előre! :D
nekem 56-os a bőrruhám. Eddig mellben szorított am nagy volt rám.. :D most már mellben is nagy így majd lehet hogy veszek alá gerincprotektort :) de van benne valami protektor gyárilag :)
Hát igen a méretekkel mindig baj van :D Én egy picit nagyobbat vettem felülre, mert simán dobálgatok 10 kilókat le meg fől a munkám miatt, na meg hát még a gerinc protektort meg akarom venni és az is egy kis helyet foglal. Belebújtam az 56 felsőbe és nem kaptam levegőt, engem speciel frusztrál ha valami szűk rajtam szét akarom tépni :D
Mellesleg van egy eladó túrakabátom, kék fekete, sőt lehet kettő is :D 50M es eladó, de ha kell van egy 56 xl es is. Még nem voltak használva, cimke rajtuk. Be épitett protektoros.
Nekem meg két bőr.
Az eddig használt 240 fölött már használhatatlan,,, felfúvódik rajtam,,, és le akar tépni a szél,,,az új meg még olyan szűk,,, hogy ebben a hűvösekben nem tudok aláöltözni.
No, de a régit elviszi a bratyóm,,, az új meg őszig csak enged annyit,,, hogy valami véknyabb cuccot alá tudjak venni,,, mert mi még novemberben nyomjuk,,, ha jó az idő.
Mellesleg van egy eladó túrakabátom, kék fekete, sőt lehet kettő is :D 50M es eladó, de ha kell van egy 56 xl es is. Még nem voltak használva, cimke rajtuk. Be épitett protektoros.
Az eddig használt 240 fölött már használhatatlan,,, felfúvódik rajtam,,, és le akar tépni a szél,,,az új meg még olyan szűk,,, hogy ebben a hűvösekben nem tudok aláöltözni.
No, de a régit elviszi a bratyóm,,, az új meg őszig csak enged annyit,,, hogy valami véknyabb cuccot alá tudjak venni,,, mert mi még novemberben nyomjuk,,, ha jó az idő.
már nagyon várom a jó időt!