Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem én
Adee nem is mondtam hogy megjott asszony bukoja, na majd teszek fel kepet csak elszaladok erte a meloba.
jó mind1 :D hagyjuk nem akarok ebbe belemenni. nagyon megy és kész :D
úgy számolom én is hogy azért vonok le belőle rendesen... De mióta benne van a PC azóta rendesen megy... :O :D
290-et mutatott XD :D
Valóban rosszul mérhet az áttétel miatt! az enyém csal 100-ig 10-et, 200 nál 15- körül! egyszer már írt az órám 308-at nem tudom mennyi lehetett, kíváncsi lennék gps-el mennyit mehet
íme :D ezzel elég keményen oda lehet suhintani :D
arra én is kíváncsi leszek :P Épp ezen agyaltunk ma... :D
Kíváncsi leszek majd a nagy vasra, a halottak alapján durva lesz. Remélem mihamarabb elkészül :)
No, ha van kedved hozzá,,, majd a tábortűz mellett.
Hát, a 2 kilót már én is elhagytam idén vagy kétszer,,, kisvacakkal ez azért nagy szó.
A hétvégén meg, ha lesz valami kis gurulás ezeken a végeken is,megközelítem az idei 1000km-t.
hát igen.. :D Elég kemény műanyag protektoros... :D olyan boxer feeling :D :D
én se :D :D
Ki se forgattam :) Na jó meg a tied többet evett 2 literrel :)
Én tudom milyen 5 liter benzinért könyörögni, mivel két háborún túl vagyok, a második elég szépen a fejemben maradt, hidd el tudnák mesélni ezt az.. Nah az volt a szar élet. Szerbiában éltem annó :)
Rosszul mér mi? :D mégis állva hagytalak :P :D
Ha oda kerül a sor,,, a te motorod lesz az utolsó, amibe jut majd,,, megy a tankokba, meg katonai járgányokba,,, ne tudjuk meg, milyen az.
Rossz az órád, összevissza mér az mérföldet is meg légköri kilómétereket ... Aszonyal egy picit meghúzattam 220 rögtön el is vettem a gázt hallod másnap mentem dolgozni már vagy 5 en lebasztak hogy menyivel megyek, bakker mondom csak túloz 160 volt az csak 220 at mondtam neki.. Nem szoktam eszeveszetten menni de egyszer kétszer meghúzod neki a fülét ha nincs előtted senki 8 mp és 200 on vagy... aztán veheted is el a gázt.
Kesztyű...
Lenyugdíjazott kevlárbetétes motoroskesztyűt használok az erdőn fűrészelni, meg vezetni,,, volt, hogy hülyeségből mellbe gyűrtem az egyik koléégát, hááát,,, alig sípolt a tüdeje utána,,,nem volt őszinte a mosolya.
Nah az lehet, tőlem ölhetik egymást csak benzin legyen a gépekbe! :)
240? én 280-ra emlékszem
Jogos.... :) és az utolsó pár szó nagyon adja XD
Zoli barátomnak igaza van. Májusban azért már melegebb az aszfalt na meg hát elvégre sütnénk is valamit nem? Április végére meg majd látjuk a helyzetet ki mikor ér rá, na meg hát bolondos ez az április :). Idén sikerült mennem kemény kétszer és hát azért tényleg csak finoman lehet rá tenni az aszfaltra a gépet, 15 fokban mentem :) Meg hát többen vagányabbak is vagyunk ... Adeeval már toltunk egy 240 körülit, kicsit merész még ..
Szerintem parasztvakítás,,, direkt lázítják a népet, hátha kisül belőle valami jó kis polgárháború, aztán jól lemészároljuk itt egymást, de azt lesheti a sok blankolt faszú.