Szerintem is inkább májusban kell gondolkodni, bááár,,, ha minden igaz, ez lesz az utolsó ténylegesen esős hete áprilisnak, a többi részében már inkább csak záporokról szólnak a híradások,,, hááát,,, majd meglátjuk...
De májusban már Dobsinára is jobb kimenni, mint áprilisban.
De hát gondolom hogy csak rendszámtábla alapján bírták be azonosítani, esetleg ha ruha vagy bukó szine egyedi, de az nem döntő bizonyíték még a bíró is kiröhögi a rendőröket, hogy ja ő volt kék a ruhája fehér csíkkal :)
Azért van szopósabb helyzet is. Gyulán az elkerülőn letövezve ment a marha a rendőrök mellett el, mire hazaért már az otthonában várták! Én jártam úgy az egyik nyáron, hogy megjelentek nálunk a nyomozók, mert történt valami motoros lopás és minden olyan színű motort megnéztek a megyében amilyen az elkövetőé volt. Hát nem volt őszinte a mosolyom akkor. Gyorshajtásra gondoltam először, de azon csodálkoztam, hogy minek jöttek ki. Voltam vagy 17 éves, kicsit beszartam.....azóta is tart, ezért nincs xenon.
azért elmondanám hogy nem kis összeg volt! már szinte vehettem volna egy k4-1000-et főleg hogy ruhát és sisakot is vettem egyszerre de azt mondom kiszabottul megérte, mert nagyon tetszik, és egyedi!
Egyébkén te meg állsz a rendőrnek? XD. na jó persze ha csapatostul megy az ember meg áll. Egy motoros cimbi mesélte egyszer hogy haverjával csapattak haza nyugis tempóban rendőr integet nekik hogy húzódjanak le, erre a spanja meg vissza integet és megy tovább. Akkorát röhögtem ahogy elképzeltem :)
De májusban már Dobsinára is jobb kimenni, mint áprilisban.