Hát igen nem gyenge a vas haver! Aligha nem sok szaladgál ilyen Hun ban! Májusra kellene valami időpont, mert áprilisban aligha fogunk hosszabb távokat menni!
ma összeraktam a mocit
mentem kereken 1km-t! lefotóztam nektek a xenont, és a helyzetjelzőmet! kicsit lefele világít, de már lusta vagyok szétszedni Baszki elfelejtettem hogy hogy lép meglepődtem nagyon! most egy kicsit fülig ér a szám, remélem a hétvégén tovább vigyoroghatok rajta!
A május 1 nekem nem jó sajnos! se előtte se utánna hetvége!
most hétvégén viszont menni akarok! majd pénteken eldöntöm melyik nap lesz jobb idő! holnap lehozza a pleximet a srác! az is meg lesz végre!
Elsején lehetne nyomni valamit tényleg. Akár mehetnénk egy olyan karikát amit birka1001 tervezett a múltkor, az épp Zoliék felé vezetett. Vagy akkor lesz még Kunmadár is, az sem rossz program. Én sajnos csak hétvégente érek rá vagy ünnepnapon, a többi meló, meló, meló....
jó hát délelőtt biztos nem :) dolgozom.. Nem garantálom hogy be tudok menni. Akkor szólok ha úgy hazaérek hogy zárás előtt be tudunk érni. Mert 6-ig vannak.
csináltam oldalról is, de elmozdultam, kicsit homályos, de azért mutatom!
A plexim holnap jön 5 körül, már csak az hiányzik!
mentem kereken 1km-t! lefotóztam nektek a xenont, és a helyzetjelzőmet! kicsit lefele világít, de már lusta vagyok szétszedni Baszki elfelejtettem hogy hogy lép meglepődtem nagyon! most egy kicsit fülig ér a szám, remélem a hétvégén tovább vigyoroghatok rajta!
Kurva meló nagy úr.
El adnám pályamotorom!
2002 gsx r 750
20 593 78 05
400.000ft
most hétvégén viszont menni akarok! majd pénteken eldöntöm melyik nap lesz jobb idő! holnap lehozza a pleximet a srác! az is meg lesz végre!