Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez igaz!
Gyorshajtástól bezzeg nem félsz :)
szép munka!
Hát igen nem gyenge a vas haver! Aligha nem sok szaladgál ilyen Hun ban! Májusra kellene valami időpont, mert áprilisban aligha fogunk hosszabb távokat menni!
Nekem ilyen volt a xenon! Most a szekrényben pihen, félek, hogy megkúrnak érte!
tetszik a hátsólámpa is
csináltam oldalról is, de elmozdultam, kicsit homályos, de azért mutatom!
az 1. xenonnal (csak tompított) 2 a helyzetjelző 3. így néz ki!
A plexim holnap jön 5 körül, már csak az hiányzik!
KÉPEKET!
ma összeraktam a mocit
mentem kereken 1km-t! lefotóztam nektek a xenont, és a helyzetjelzőmet! kicsit lefele világít, de már lusta vagyok szétszedni Baszki elfelejtettem hogy hogy lép meglepődtem nagyon! most egy kicsit fülig ér a szám, remélem a hétvégén tovább vigyoroghatok rajta!
mondjunk fel mindnyájan!
Öt embernek nyolc féle időpont felel meg,,, nem egyszerű...
Kurva meló nagy úr.
ha lesz addigra motorom akkor lehet csatlakoznék, eddig úgy néz ki a szombat nem jó, esetleg a vasárnap.
Üdv Mindenkinek!
El adnám pályamotorom!
2002 gsx r 750
20 593 78 05
400.000ft
A május 1 nekem nem jó sajnos! se előtte se utánna hetvége!
most hétvégén viszont menni akarok! majd pénteken eldöntöm melyik nap lesz jobb idő! holnap lehozza a pleximet a srác! az is meg lesz végre!
Ezzel nem vagy egyedül :D Am nekem mind1 csak menjünk D:
Elsején lehetne nyomni valamit tényleg. Akár mehetnénk egy olyan karikát amit birka1001 tervezett a múltkor, az épp Zoliék felé vezetett. Vagy akkor lesz még Kunmadár is, az sem rossz program. Én sajnos csak hétvégente érek rá vagy ünnepnapon, a többi meló, meló, meló....
jha.. :D ez nem gsxr :D De am nem mondom 100-ra.. :)
Oksa nekem az ugy tokeletes. Majd hivsz, vagy nyomsz egyet szabaalyozasig a kocsival xd .
jó hát délelőtt biztos nem :) dolgozom.. Nem garantálom hogy be tudok menni. Akkor szólok ha úgy hazaérek hogy zárás előtt be tudunk érni. Mert 6-ig vannak.
Igen, annyi hogy delelott az asszony bukojat varom, most rendeltem az imetbol.
ahhan. Akkor holnap vagy holnap után lenne jó neked? :)
Szerda, csütörtök, meg péntek lennel de lehet elcserelem mert szombaton pestre kell mennem.
Ugyan már,,, a fészen láthattátok, hogy nem egy nem két mini motorostalálkozón vagyok már túl.