Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is dolgozom minden nap :D szombat vasárnap is :D :D
melyik nap vagy szabadnapos? :)
Jó bepofátlankodtuk magunkat :D :D De köszönjük :) :)
Igen elhiszem, nekunk sincs sok forgalom de itt kell lenni es ez a legroszabb... A shark nagyon jo marka es igazan minosegi is annyi penzert ingyen van.
:) Az még jó :) én 3 éve vettem akkor 16 volt. most szeretnék venni de 22e Ft És sehol máshol nem találtam.. :(
Hat koszonjuk a lehetoseget, en ugy gondolom ez kihagyhatatlan ajanlat es mindenkeppen ki kell tuzni egy idopontot hogy eljussunk oda Zoli baratunkhoz na meg hat akkor egy koccintot is birunk nyomni mert ugy az igazni es reggelig kialusszuk magunkat. Sutunk fozunk valami jot. Elore is koszi a meghivast :)
Az elmúlt másfél hónapban 4 napot dolgoztam...
Hidd el, ez se jobb így.
A Sharkhoz most, szülinapomra lepett meg a párom eggyel,,, az 14 volt...
Amúgy,,, itt, nálunk 4-5 ember kényelmesen el tud szunyálni,,,ha ottalvósban gondolkodtok,,, pénzt már ne pocsékoljatok szállásra.
Van egy külön kis ház az udvaron, szoba-konyha, de kényelmesen elférnétek, voltak már többen is benne.
Gyertek! Várok szeretettel mindenkit.
Rohadt vendeglatas fuu mostmar nagyon utalom.
te mindig dógozooooolll...
Ha szabadnapos vagyok vegyél fel :) !
Hát én ha megyek kocsival... meg az a baj hogy hétköznap tuti nem jó csak késő délután. Kocsival átmegyünk ha olyan van? :)
Egyik nap jo ido lesz atgurulhatnank a parillaba szetnezni!
a suomy-t nem nézegeted? jó és jó árban van ahhoz képet :)
:D na igen még az se olcsó... :(
Nezegettem a Shoikat is de aztan gyorsan elfelejtettem az arakat :p
Háát jah. :) De én nem válok meg ettől a sisaktól :) Imádom :P
Na ezt akartam mondani...Brutal sisakok vannak jo penzekert mostansag!
:D :D Hát de most csak a plexi ennyi... :| Ennyiért már kapok majdnem egy sisakot :)
Sharkokat nezegettem van egy ketto ami nagyon tetszik :)
Szomorúan néztem hogy a suomy sisakhoz a plexi 22e Ft... :( 2 éve még csak 16 volt.. úgy néz ki hogy mégse lepem meg magam vele.. :(
Ha meg esne sracok de itt szakad a kurva eletbe, nem lattam az elmult evekben ennyi essot, rohadt HARP :)... Elsejevel az a baj hogy en lehet Szerbiaba gepelnek haza ha akartok gyertek :) Persze ha nem szopatnak be es nem fogok dolgozni... Ja es persze ha addig nem.mos el minket a cunami...
Majdcsak kész lesz már :) Nekem még alapjáratot kell állítani mert ha bemelegszik lemegy 1000-re.