Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát elsején tuti nem dolgozok.. :D a többi nap meg tuti hogy igen kivétel a vasárnap.. :( De addig sok idő van. jó lenne valami... :) Csak legyen jó idő... :) a két napossal annyi a gond hogy ott azért fel kell cuccolni... :) Bár nekem mind1... :)
1,2 szerda csutortok... Mi lenne ha 3,4 vagy 4,5 nyomnank? Hogy 7 vegere essen, es valahol megaludni egy estet? Vagy egy egynapos kanyart gondoltal? Vagy direkt majus 1 re?
Én benne vagyok. Itt is esik. Szóltak a szervizből, hogy most rakták műtőasztalra a gépemet. Így már nagyobb a valószínűsége annak h hétvégére kész lesz, minthogy hétvégén jó idő lesz :S
Ki akartam menni tankolni... mire hazaértem elkezdett szakadni az eső... :( Am nem azért de ha jó idő lesz május elején elmehetnénk valahova gépelni :) elsején vagy valamikor.. Akkor nekem tuti szabad :D RGWZOLIT meglátogatnánk :D :D Nah nah nah? Valaki ? :)
Az eladàs végett, nekem meg mindig volt valami màs amit csinàlgattam rajta és aztàn meg addig nem akartam feltenni amig nem videozom es csinalok rolla igy is egy par kepet, na meg ha kicsit jobb volt az ido fordultam egyet, most meg hidegen csak ovatosba jo a gyari is :) 7 vegere fent lesz. :)
hááát, NEM! Akikkel járni szoktam Kecsóra pályázni, az egyiknek a haverja. Mondta h szóljunk ha megyünk. Mi szóltunk mindig de sosem jött. Azokat ismerem látásból akikkel 1 bandában motorozott: na azok nem kis állatok voltak...Miért lett leszedve a sportdob a gépről?
Igen onnan valo utolag atbeszeltuk facen :) egyutt motoroztatok?
A képen látható matrica volt rajta, birka1001 ezt említette sztem:
Nekem van az egyik rokonnak, de folyamatos használatban van, alig tudtam én is néha elkunyerálni. Viszont mi csináltunk adaptert a futóhoz, kisebb gépek szállíthatók, mi a KXFet szoktuk.
nem tudtok véletlen kölcsönözhető motorszállítót? Havernak, vagy valakinek? Esetleg eladót?
Igy igaz, :)
Belegondolva, szwrintem én is ismerem a gépet. Rendőr volt akitől vetted nem?
keress rám facén! Borbás Balázs megismered a gixert!
Na mond. Habàr ezen nem volt martin dob, màsik sport dob van hozzà albatroszos matrica se volt rajta, es a gyari dob is megvan meg az ulespup is , egy jo par dolgot megcsinaltam rajta. Halgatlak haver.
De akkor még martin dob volt rajta, plusz adta vele a gyárit is! volt egy okádék albatros-os martica a fejidomon! ülés takarót is adott vele! én megfigyeltem jobban azt a mocit! Ha gondolod elmondhatom az akkori véleményem, ha érdekel!
Igy igaz! Megérte megvennem :) ÜDV MINDENKINEK E SZÉP ESSÕS KEDD REGGELEN.. OHHH A FENÉBE!
Én ismerem a mocidat! Legalábbis majdnem megvettem! Csongrádi volt nem!?
Bocsi, a másik fórumban már láttam írtál...
Hi,
120/70 Dunlop?
Sziasztok.

Elkezdtük motorgumikat árulni.
Mind új. 2012-2013as gyártás.

Rengeteg méretben, fajtában és stílusban.

Ha érdekel akkor adatlapomon van elérhetőség. Írj rám.
Bigoneszinek és Zolinak igaza van jól beszélnek! Ne kapkodd el szánd rá a 10 20 ezer forint üzemanyagot is ha kell anyit úgyis le kell hogy alkudj de nézd át jól a gépeket. Adee az a kapcsolat nyáron nekem is jó lenne ;))... FÓRUMOSOK SZEVASZTOK AZ NEKTEK MENT!
Jól beszélsz.
Sajnos én is tapasztalatból mondom, pl a kocsimnál így jártam...
Erre csak annyit tudok mondani,hogy csüt. okosabbak leszünk miután megnéztük... persze benne vannak a rejtett hibák a pakliban, de vmien szinten minden használt motor vásárlás lutri!
Hát,,, gázolajat viszonylag egyszerű intézni,,,de benyát ezen felöl csak legfeljebb bekeverve hoz pár fűrészes ismerős, ilyen csurran cseppen alapon...
De azt is átveszem,hisz én is fűrésszel dolgozom ám.