Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok hölgyek úrak lenne egy eladó powercomannderem k2-es és k3-mas gsx-r 750hez rátöltött fékpadon beállított programal ami akrapovics rendszerhez és sportlégszürőhőz van beállítva ár:30eft Tel:06703385469
hy
szerintetek rá lehetne szerkeszteni a mocimra a K5 v a K1 faridomát? de ahhoz szerezni is kellene egyet...nem tud vki lámpástól ülésestől egyet?
Szerintem a K6-ok egyszerűen zavarosak. Túl komplikátak.
nekem bejönnek a K6-osok de egy K5-ös fekete-piros 750-esért tűzbe is tenném a kezem
Hát külsőre nekem sem jönnek be annyira mint a K4-5. De ami a burkolat alatt van az már más tészta.
Azt is gyakran letesztelem. Egyébként nem igazán akarom eladni. A mostani gixxerek nem tetszenek annyira mint ez.
Végül is azért van benne a letiltó elektronika
zsííír
jól megy a masina
Miért? A motor a gyári határértékein belül üzemelt.
Épp csak egy hangyányit.
az az évet jelzi... k6 2006, k5 2005.. stb
mi a fasz az a k6 meg k5 meg satöbbbiii...
?
Tőlled sem veszek motort.....
ez jobban megy, mint a macska
Na! Képtelen voltam ide felrakni, ezért fölnyomtam a googlera. video.google.com/videoplay?doc...
Nekem is errorozik, de még próbálkozok.
Én meg most rendeltem meg a K6ra a BÓDIS rendszert. Nekem pont azért tetszik a K/mert elvan dugva a kidörentője.
én is akartam az enyémről de error akármi és nem sikerült...
lássuk a tiedet!!
Holnap lehet rakok fel egy videót a gépemről.
hy
szerintem nagyon baró!!
szebb mint a gyári!
nekem legalábbis sokkal jobban bejönnek az ilyenek mint a kis vacakok a motor alatt és semmi nem látszódik belőle
érdekes
Nézzétek meg az új kipufogót a gépemen!Mit szóltok hozzá?
hát az áll a legközelebb a valósághoz
gt megvan ... es kepzeld a tt-t is ismerem de akkor se mond mar olyan mint a valosag ...
1:Béci te nem ismered ezt a játékot.Gran Turismo... ismerős?na aza cég csinálja

2.ha van PS2-őd vedd meg a TT-t és próbáld ki