Mivan veled csicska gyerek ott tanulok ..én viszem valamire !!..te kretén állat ..na akkor mikor hol ..azt el rendezem az a nagy arcod ..motorral gyere azt is szivesen szét zúzom de csak utánnad ...szép lesz !!...dobozba viszed haza !
Meg aztán itt mondja meg akar agyalni !!...hát tessék lehet probálkozni nyugottan..de én nem azé jöttem hogy búnyokat rendezzek ..de felöllem ha ez kell neki jöjjön azt probálja meg !!...úgy hogy ez van ...
Meg nem tudom eggyátalán mi a faszér ..kezdtétek el a pofázást ..egész a túrós pöcsütöl jött el kezd itt beszologatni !!..azt meg rühellem !!..mert nem azé jöttem hogy itt baszakodjak ..meg veszekedjek ..azt hogy ki hozta belöllem meg nem tehetek rolla !...
Jah és anyám nem szereti a kics pöcsö gyerekeket !
Meg az ilyeneket mint te !..szerintem még anyám is össze csomagolna szájhős !!...jah és ne agyádból indulj ki aki a várok kurvája az egyém nem engedi mindenkinek ..mint a te üszkös anyukád !!...
De nem tehetsz rolla ..itt könnyű pofát jártatni !!..erre vagy jó !
Kis zsdó
te tényleg ennyire primiv vagy? mit dolgozol ember? munkás ököl vasököl?
szánalmas... tipikusan oyan vagy, h semmi jelentőséged nincs, csak ugy létezel... ezt te is érzted, és itt próbálsz némi feltünést kelteni. kár h nevetséges
Igen anyámat a hátamon !...na vigyázz miket beszélsz !4..te kis csicska ..ott hon lehet hogy kurva anyád meg engedi hogy meg bazd az a ti családi problémátok !..de örülnék ha fel keresnél ..kicsit hejre raknám a nagy pofád !..
van egy kedves gondolatom számodra, mely nem mai, de remélem, elnézik nekem a többiek ... szóval, nem fenyegetlek, de örülnék, ha növelméd a listát, így ha lehetőségem lesz rá, a hátadon fogom megkúrni anyádat kisköcsög! :o))
Én 17 vagyok !.....de jöhetsz úgy is má fél éve nem járok box-ra és rég verekedtem !..meg má nem atletizálok mint régi suliba ..vann bennem energia ..meg terembe se voltam edzeni ..ugy hogy most szivesen várom az ilyen gilisztákat reggelire !!
Na mit mosojogsz ..mivan veled ember ..nem nézel be hozzám a 15-kerbe szivesen várlak !
Látom száj hősvagy ..aztán itt a pofád jár mikor ki nyítom az ajtot ..akkor meg jajj el tévedtem
Áhh utálom az ilyen izgága csont gyerekeket max reggelire
LOL gyere bazz lehet próbálkozni 15 be lakok gyere ide azt meg látod mi vár rád
Szerintem semmi jó haver !..szerintem te valami csont kukac vagy azt pattoksz itt nekem !!..
Gyere szakizsd be az ajtót te nyomoronc !
Csak nehogy meg lepődj !
vagy is nem tútó hanem túró ..csak ez a geci msn-en is írnak mintállat ..én meg írok itt is ott is mint az ökör !
Na szép én vagyok a primitív meg minden !..kedves tölletek
Csak hogy engem nem lehet meg sérteni tul hülye vok ahoz hogy ilyeneket zokon vegyek azt neki áljak itt baszakodni
nem isált eleinte szándékomba