Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is jobb lesz neked négy keréken!

Vasárnap nem tok menni mert meló, szombaton se tok menni mert racing a hán. Jövőhét leghamarabb.
Vasárnap Kakucs (04.03-án) gyere , mert különben úgy hogy csak na... Elvileg csütörtökön ki megyek megnézni hogy milyen a pálya , és lehet kipróbálom a bérelhető négykerekük velemelyikét 1-2 körre .
Na a sok sradász. Petee meg nem viccel, de a cicc-cicc-cicc-en elmosolyodtam.
Mikó megyünk kákúcs mondjuk a jövőhéten vagy azután?!?
Szia. Pályaidom szett még mindig 40? Vagy ez másik? Bal hátsó lábtartó, illetve ha van fém fékcső rajta mennyi lenne?
akkor ezt most kiveséztük rendesen...
elég lett volna annyit írni hogy ez nem jó a k4-k5 re de azért köszi
ez így van , csak ezt az első szériát azért nevezik sradnak mert nagy kandúr betűkkel rá van írva hogy S R A D, a köveztkező széria a szívlámpás, ennél a lámpa alakja miatt hívták így , de ez már K sorozat , és igen ez is srad csak ezt nem űgy hívják, hanem úgy hogy cic-cic-cic...

hmmm... most nem értem... most viccelsz vagy viccelsz...
most vagy nem vágod vagy csak szórakozol de 96tól mindegyik srad
nem mindegy , a srad az srad
ok de nem hiszem hogy jó lenne rá az enyém a 2008as SRAD
gyere el a XXIII. kerületbe hozd a gépet és próbáljuk fel az én sradom gúnyáját a te sradodéra, a te sradodét az és sradoméra...

na mit szólsz...

sztem nézd meg , hogy az ezredesen hogy néz ki , biztos jobb lesz mint az eredeti...

azután lehet hogy rajta is hagyod úúúúgggy megtetszik...
az enyémre miért nem jó nekem is SRAD
igen! Mindegyikre rárakhatod!
az alábbiakra jó:

SUZUKI GSX-R 600 V 600 '97
SUZUKI GSX-R 600 W/Y/Y 600 '98-'00
SUZUKI GSX-R 600 W/Y/Y 600 '98-'00
SUZUKI GSX-R 750 T/V 750 '96-'97
SUZUKI GSX-R 750 T/V 750 96-'97
SUZUKI GSX-R 750 W/X 750 '98-'99
SUZUKI GSX-R 750 W/X 750 '98-'99

a többire nem , tehát a K8 750-re nem jó...
tehát akkor 1996-2011ig mindegyikre jó
Igen. A másik topicban már olvastam az okfejtésedet. De ez akkor is SRAD-ra való.
jó de 1996tól mostanáig mind SRAD
Konkrétan egész télen kartondobozokba figyelt... Eladtam a vázat stb... Aztán most meg visszajött a régi vázam, ugyhogy kezdek mindent előlről. De a héten összeáll, majd dobok róla képet!
De ez SRADra való...
az ezredest , miért olyan sok mindent változtatsz rajta
Nincs mit!
én K4-K5 600 hoz érdekelne és pont kék fehér
Nem olvastam... Nem igazán van időm fórumozgatni. Szombat óta megállás nélkül rakom össze a harcost. Még ha a szombati futamra egybe is lesz, a futóműre nem marad időm, úgy hogy lehet kihagyom én is.
Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs.