Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeeem a blokkja tökéletes
Csak ez az első gixxerem és próbálom a legjobbat adni neki.
Motul 300v-t gondoltam bele,mi a véleményed?
Hát figyelj ha olyan szar állapotban van a blokk, hogy pályanaponként megeszik fél litert akkor rakhatsz bele akár kőolajat is az sem fog segíteni. Ha meg nem akkor csak is szintetikus. Valóban a Thundercatom ette a fullszintit a félt meg nem. De az egy 1996-os konstrukció és Yamaha. Suzuki ilyet nem igen csinál.
Én is a full sintre voksoltam,csak egy páran beletették a bogarat a fülembe hogy kopogós lessz tőle,meg régi motor nem jó a fuul sint szóval ezért kérdeztem.
Fulll sint ez nem is lehet kérdés. 10w50, 15w50, 10w60.
Sziasztok
Lenne egy hattalmas kérdésem,mégpedig hogy milyen motorolajat tegyek a k1be ha csak pályán használom és van benne 23000km?
Fél v full sintet
Sziaszok nekem is kéne egy Bal oldali Légbeömlő meg azt szerettem volna kérdezni hogy GSX-R 750 K1-hez hol lehet kapni púpos plexit? légyszi linkeljetek köszönöm
Sziasztok vennék 99-es gsxr-hez fejidom tartó konzolt (a felsőt), és bal oldali légbeömlőt. Van valakinek?
J és akit érdekel, meghozták a sötétített plexit amit rendeltem a motorhoz a Szatuna kft-től (szatuna.hu).
H nem akartok egy 10-est kibaszni az ablakon akkor óva intelek attól hogy ilyet vegyetek. Egy nagy rakás szar!
Sza olvasd el ezt a tesztet és válassz legjobb belátásod szerint.
Szerintem maradj a márkánál (castrol r4)

http://www.mami.hu/pdf/Olajtes...

Ezt olvasd el, mindegyiok olaj magasan túlteljesítette a követelményeket,de a castrol fele annyiba kerül mint a motul és még egy picit jobb is. . .
Sziasztok!
Nagy segítség-tanács kellene nekem Tőletek!

Döntésképtelen vagyok motorolaj váráslás terén. Eddig mindig Casrtol R4et tettem bele, de úgy vettem észre hogy nem annyira puha a váltója mint amit egyszer egy másik suzuki szervíz rakott bele váltófogaskerék csere után, az evo volt asszem a gagyibbik.

A motor típusa: Suzuki GSXR 750 K5

A kinézett olajaim: Motul 5100 4T 10W50 4 l, CartrolR4 Power 1 Racing 4T, Repsol MOTO RACING 4T 10W50

Azt tudni kell a döntésnél hogy nálam ritka a pálya,söt elég kevés, és 10.000 fölé ritkán megy a gép.Ja és csak is gyári olajszűrő megy mellé.

Elöre is köszi a döntést. Üdv ALL: Tubus
eladó suzuki gsxr 750 k4 -hez ( de több tipushoz és évjárathoz is jó ) 5,5 colos hátsófelni, gyári fénnyel, tökéletes állapotban menesztővel, lánckerékkel,féktárcsával, egyben 35 eft. 0620/992-4528
Sziasztok!

Van egy pár eladó suzukihoz való dobom, kipufogó rendszerem olcsó pénzért.
nem sokat, 2 db-ot ki is viszek a börzére holnap, ott meg is tekinthető, ha valakit érdekel.

Ezt viszem ki:

DB Kipufogók: Méret Elad ár
1 KIPUFOGÓ-DOB, MICRON, TITÁN OVÁL, GSX-R 600 K1, GSX-R 750 '00 51 000
1 KIPUFOGÓ-DOB, COBRA, KEREK ALU, GSF 1200 47 000

És ezek vannak még:

RAKTÁRON:
DB Kipufogók: Méret Elad ár
1 KIPUFOGÓ-DOB, MICRON, GSX-R 1000 K5 51 000
1 KIPUFOGÓ-DOB, ARROW, RACE, HOMOLÓG, ALU, GSX-R600 K1 '01 - '03 49 000
1 LASER, KIPUF.RENDSZ, DUO-TECH,INOX,SLIP,SV650/SV650S 2003- 80 000
1 LASER, KIPUF.RENDSZ, DUO-TECH,TITÁN,SLIP,SV650/SV650S 2003- 93 000
1 LASER, KIPUF.DOB, HOTCAM,KARBON,SLIP,GSX-R1000/ 2005 90 000
1 LASER, KIPUF.DOB, HOTCAM,TITÁN,SLIP,GSX-R1000/ 2005 90 000
1 LASER, KIPUF.DOB, X-TREME, GP-STYLE, INOX, SLIP, GSX-R 600 2008 60 000

ha érdekel valakit, akár ma is megveheti, vagy hétvégén, a börzén!
a tel számom, e-mail címem a reglapon.
A raktárban lévő készletet, csak jövő héten tudom elhozni!

Üdv Kill.
Szevasztok!
97-es srad-nál a szelepszár és a szelep felső részén olajos ráégés van....
szimmering? vagy nem zárhat rendesen? esetleg szelephézag?
előre is bocs ha nem jó helyre írtam......
és köszönöm az érdemi segítséget!
Kösz szépen nagyon rendes vagy ritka személyiség majd holnap már telefonálok is széles utat mindenkinek!
Hali David01. Tehát az elérhetöségei a Suzuki boltosnak:
Biker-World
1063 Budapest, Aradi u 35.

Nyitvatartás (érvényes 2010. július 1-től):
Hétfő - Péntek: 16:00 - 18:00
Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: 269-4329
E-Mail: biker-world@freemail.hu
A weboldala: www.biker-world.hu
Hivjad fel gyáriba azt is beszerzi ami a vebáruházban nem szerepel. Jo fej, igyekszik segiteni mindenben. Jo szerelést.
Köszönöm Tiborg a kedveséged ha megtudnád nézni a cimet vagy valami elérhetöséget az naon frankó lenne mert jön a jóidö és a gép nem fasza :D elöre is köszönöm Üdv Dávid
Köszönöm szépen!
Szia! Semmi gond!
Én így vettem a mocit de azóta már öcsém is és a haverom is lemásolta.Nem nagy dolog megcsinálni.
veszélyes egy nőszemély nem ajánlom senkinek....
akkor elmondhatjuk hogy nekem jobb...
ööö... még egy kicsit szanaszét van... kb: 1 hónap és kész
És én eddig ezt ménem tudtam?
Az enyém meg 205 centi 120 kilo, és nem leányzó....
Fel van már készítve a géped szezonra?
Sajnos nem de bevezethetnék és olcsóbban megúsznák egy-egy bukást.