Hát figyelj ha olyan szar állapotban van a blokk, hogy pályanaponként megeszik fél litert akkor rakhatsz bele akár kőolajat is az sem fog segíteni. Ha meg nem akkor csak is szintetikus. Valóban a Thundercatom ette a fullszintit a félt meg nem. De az egy 1996-os konstrukció és Yamaha. Suzuki ilyet nem igen csinál.
Én is a full sintre voksoltam,csak egy páran beletették a bogarat a fülembe hogy kopogós lessz tőle,meg régi motor nem jó a fuul sint szóval ezért kérdeztem.
Sziaszok nekem is kéne egy Bal oldali Légbeömlő meg azt szerettem volna kérdezni hogy GSX-R 750 K1-hez hol lehet kapni púpos plexit? légyszi linkeljetek köszönöm
J és akit érdekel, meghozták a sötétített plexit amit rendeltem a motorhoz a Szatuna kft-től (szatuna.hu).
H nem akartok egy 10-est kibaszni az ablakon akkor óva intelek attól hogy ilyet vegyetek. Egy nagy rakás szar!
Sziasztok!
Nagy segítség-tanács kellene nekem Tőletek!
Döntésképtelen vagyok motorolaj váráslás terén. Eddig mindig Casrtol R4et tettem bele, de úgy vettem észre hogy nem annyira puha a váltója mint amit egyszer egy másik suzuki szervíz rakott bele váltófogaskerék csere után, az evo volt asszem a gagyibbik.
A motor típusa: Suzuki GSXR 750 K5
A kinézett olajaim: Motul 5100 4T 10W50 4 l, CartrolR4 Power 1 Racing 4T, Repsol MOTO RACING 4T 10W50
Azt tudni kell a döntésnél hogy nálam ritka a pálya,söt elég kevés, és 10.000 fölé ritkán megy a gép.Ja és csak is gyári olajszűrő megy mellé.
eladó suzuki gsxr 750 k4 -hez ( de több tipushoz és évjárathoz is jó ) 5,5 colos hátsófelni, gyári fénnyel, tökéletes állapotban menesztővel, lánckerékkel,féktárcsával, egyben 35 eft. 0620/992-4528
Van egy pár eladó suzukihoz való dobom, kipufogó rendszerem olcsó pénzért.
nem sokat, 2 db-ot ki is viszek a börzére holnap, ott meg is tekinthető, ha valakit érdekel.
ha érdekel valakit, akár ma is megveheti, vagy hétvégén, a börzén!
a tel számom, e-mail címem a reglapon.
A raktárban lévő készletet, csak jövő héten tudom elhozni!
Szevasztok!
97-es srad-nál a szelepszár és a szelep felső részén olajos ráégés van....
szimmering? vagy nem zárhat rendesen? esetleg szelephézag?
előre is bocs ha nem jó helyre írtam......
és köszönöm az érdemi segítséget!
Telefon: 269-4329
E-Mail: biker-world@freemail.hu
A weboldala: www.biker-world.hu
Hivjad fel gyáriba azt is beszerzi ami a vebáruházban nem szerepel. Jo fej, igyekszik segiteni mindenben. Jo szerelést.
Köszönöm Tiborg a kedveséged ha megtudnád nézni a cimet vagy valami elérhetöséget az naon frankó lenne mert jön a jóidö és a gép nem fasza :D elöre is köszönöm Üdv Dávid
Csak ez az első gixxerem és próbálom a legjobbat adni neki.
Motul 300v-t gondoltam bele,mi a véleményed?