Hali David01. Bp.-en a Vigszinháznál van egy bolt, hétföre megnézem neked a pontos cimét,elérhetöségét, rendel mindent, kintröl. Tavaly nekem gyári! ogyürüket hozatott a srác a tüszelephez. Viszont ha a membránokat cseréled, cseréljed ki a rugokat is amik felette vannak, mert nálam el voltak fáradva és egy luk volt benne 4 és 6ezer között, amivel semmit nem tudtunk kezdeni. Aztán eltört az egyik rugo, hozattam ujakat és amikor kicseréltük eltünk a luk is. Néha a véletlen segit.
Köszönöm érdeklödtem Debrecenben az 1ik SZAKSZERVIZBEN :D ott azt mondták h nemtudnak már szerezni és erre beragaztották a membránokat és azt szépen leoldotta a benzin és már ott tartottam h az alapjáratom 3ezer volt és nemért az alapjáratállitó csavar a rudazathoz és menni se akart már ezért gondoltam irok de megpróbálom köszi még1szer!
Márkakereskedések szervízeiben érdeklődj , általában segítőkészek de valszeg csak megrendelésre lesz . Nem hiszem hogy nagyon húzós lenne , Nekem főfékmunkahenger felújító szettre 6500 Ft-ot mondtak egy fél éve.
Szia ne haragudj hogy nem válaszoltam most tudtam csak elolvasni!
Köszönöm szépen de sikerült kipuffot találnom.
Most rendszámtábla tartót keresek neked ami fent van a képen hol vetted?Tudnál segíteni az nagyon szuper lenne!
további szép estét
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!k4 750-re keresnék valami rendszámtábla tartót nem gyárit,itt ami van az oldalon már néztem!
előre is köszönöm a segítséget!
Szélles utat!
Sztem 10W-50, 15W50 vagy 10W-60 full szintetikusat vegyél mert azt kevésbé eszi , utánna kell nézni de árban is van jó általában 2000-6000 Ft-ig van litere.
Hol akarod használni?Az 50-es jobban bírja a forróságot.Pénztárca függő ez az olaj kérdés de azért ne Tesco-s olaj legyen.Lehetőleg egy fajtát használj és 6000 Km-enként CSERE!
Én is vettem felújítót de nem vált be mert a ház is kopott volt.
Köszönöm szépen de sikerült kipuffot találnom.
Most rendszámtábla tartót keresek neked ami fent van a képen hol vetted?Tudnál segíteni az nagyon szuper lenne!
további szép estét
Segítséget szeretnék kérni!k4 750-re keresnék valami rendszámtábla tartót nem gyárit,itt ami van az oldalon már néztem!
előre is köszönöm a segítséget!
Szélles utat!
Tudja valaki, mekkora a K 3-as 750-es gyári
első lánckereke?
Attila