Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

izé... a müznél nem 6500 volt , hanem 650
A gixernél jártam így a müzre annyiért komplett fékrendszert kapok
de az enyém 155 centis szöszi leányzó
Az enyém is az....
a müznél én is így jártam , de ez gixi... vettem egy radiálisat rá az tuti bitang lesz...
mármint honnan... szólhattál volna , a tesóm smasszer szóltam volna neki hogy engedjen netezni a kaptárban...
Hali nekem használt van ha nem kapsz újat ha szükséged lesz rá légyszi ide írj: Luxvor@gmail.com
Hali
Én is vettem felújítót de nem vált be mert a ház is kopott volt.
Nemtom..nem néztem. 2 órája engedtek ki ezek a gennyesek.
Igen . Te megkaptad Janitól az e-mailt?
Vettél féket?
Hali David01. Bp.-en a Vigszinháznál van egy bolt, hétföre megnézem neked a pontos cimét,elérhetöségét, rendel mindent, kintröl. Tavaly nekem gyári! ogyürüket hozatott a srác a tüszelephez. Viszont ha a membránokat cseréled, cseréljed ki a rugokat is amik felette vannak, mert nálam el voltak fáradva és egy luk volt benne 4 és 6ezer között, amivel semmit nem tudtunk kezdeni. Aztán eltört az egyik rugo, hozattam ujakat és amikor kicseréltük eltünk a luk is. Néha a véletlen segit.
ha így nem sikerül, akkor bontóba kell keresni , de ott valszeg csak komplett karbisort adnak...
Köszönöm érdeklödtem Debrecenben az 1ik SZAKSZERVIZBEN :D ott azt mondták h nemtudnak már szerezni és erre beragaztották a membránokat és azt szépen leoldotta a benzin és már ott tartottam h az alapjáratom 3ezer volt és nemért az alapjáratállitó csavar a rudazathoz és menni se akart már ezért gondoltam irok de megpróbálom köszi még1szer!
Márkakereskedések szervízeiben érdeklődj , általában segítőkészek de valszeg csak megrendelésre lesz . Nem hiszem hogy nagyon húzós lenne , Nekem főfékmunkahenger felújító szettre 6500 Ft-ot mondtak egy fél éve.
Sziasztok érdeklödnék h hol tudok venni 89-es gsx-r karburátor membránt jó a használtis de inkább ujj mert zságbamacskát nemakarok elöre is kösz!
Szia ne haragudj hogy nem válaszoltam most tudtam csak elolvasni!
Köszönöm szépen de sikerült kipuffot találnom.
Most rendszámtábla tartót keresek neked ami fent van a képen hol vetted?Tudnál segíteni az nagyon szuper lenne!
további szép estét
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!k4 750-re keresnék valami rendszámtábla tartót nem gyárit,itt ami van az oldalon már néztem!
előre is köszönöm a segítséget!
Szélles utat!
köszi srácok.
Sztem 10W-50, 15W50 vagy 10W-60 full szintetikusat vegyél mert azt kevésbé eszi , utánna kell nézni de árban is van jó általában 2000-6000 Ft-ig van litere.
Hol akarod használni?Az 50-es jobban bírja a forróságot.Pénztárca függő ez az olaj kérdés de azért ne Tesco-s olaj legyen.Lehetőleg egy fajtát használj és 6000 Km-enként CSERE!
Üdv mindenki. 1 kérdés.Most vettem 97-es 750Sradot.Milyen olajat ajálnátok.10w40 vagy 10w50 szintetikus stb?Nektek mi vált be?Köszönöm.
Kösssssssssszzzzzzzzz!
17/42
Sziasztok
Tudja valaki, mekkora a K 3-as 750-es gyári
első lánckereke?
Attila