Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak ne lenne benne ennyi piros...
még átgondolom...
Az E-ringes napokra remélem nekem is sikerülnek . H-ring pedig nagy kérdőjel . Viszont meló lesz nekem is bőven télen úgyhogy hátha...
Vállat tesztelek....
Köszi szépen a válaszod. Természetesen alkudok majd mint a veszett zsidó, mivel télvan, válságvan, pénz nincs...
A motornak mellesleg nem volt beteg hangja. Törve állítólag nem volt, festése eredeti (részemről ez nagyon fontos). Mostani i.ára valamivel fél millió felett van, az alatt akarom elhozni...
Nincs rajta javitás repedés se fülhiány semmi. A lámpa is hibátlan. Egyedi fényezés, üléspup tükrök segédváz...blabla.....
Sztán ott micsinász? Nyírod a füvet?
Ha nem füstöl meg megyen rendesen, sebességeket nem dobálja akkor sok baj nem lehet. Típushiba a vezérműlánc feszítő. Nem feszít, ezért csöröghet, de nagyon ne zavarjon . Nézd át rendesen, kopóalkatrészek, mennyire volt törve, stb... és alkudj keményen. Mert lehet.
Csütörtök vagy péntek E-ringre megyek. Ha van kedve valakinek akkor...
Köszi minden oké mostmár, legalábbis használni tudom.... Dobok fel a garnituráról képet este!
1996-os Suzuki Gsxr 750 SRAD
96-os SRAD -nak vannak un. gyermekbetegségei? Már voltam megnézni a motort, hangja az zsír volt, állapota korának megfelelő, mit érdemes jobban megvizsgálni rajta?
(Ha a gazdája is forumos, elnézést hogy felteszem a motor képét, de szeretek biztosra menni, mert nem 10eft-ról van szó...)
Elkúúúúrtam. Aszittem a k4 idomra bizniszelsz.
Ilyenkor télen utálom a motorosokat, azé vagyok eltűnve, na meg nyáron is.
Meg van meló mostanában bőven szerencsére, aztán az most kitölti az életem. Jövő nyárra össze kell szedni a lét a zx kupára meg az eringes futamokra. A kettő együtt nem kevés.
Na mááá most figyelem hogy nem ia az Atix vagy ! Jól eltüntél az éterben . Mi van veled?
Nem értem, a sradon a srad idom nem mutatna jól?
A vállad rendben van már?
Háááháháááááááá...
Aztat akarokd ráműteni a sradraa degáááágyyyííííííííííí!
Milyen színű? Esetleg képed van róla?
Ha van cuccod K4-hez amit keresek akkor légyszíves írd meg mi lenne az ára erre a címre:boros666@citromail.hu
És abba mi lenne a jó nekem, ha kiveszed belőle az elejét? Amugy+ nehogy azt hidd , hogy olaszba ingyé dobálják az ilyesmit....Kimehetsz egy K4-esért...de uttal többe lesz mintha itthon néznél egyet! Amugymeg mindenem van amit keresel sztem.
Akarod? Komplett idomzat, első-hátsó lámpa+tükrök+segédváz, origi fényezéssel 120.
Mennyi az annyi? Képed dobsz fel róla!?
Villa híd,telok,fékek,kerék,sárvédőre lenne szükségem nem akarsz be társulni abba hogy hozassunk egyet be olaszból?a többi motyó pedig a tiéd lenne....
Van egy K4 fejidomom, ha kell!
Sziasztok nem kell valakinek K4-es alkatrész? mert nekem kéne egy komplett eleje de az itthoni árak nem igazán jók és inkább hozatok be olaszból egy pálya gépet és ha kell valakinek valami akkor csinálhatjuk együtt is és nem kell más hasznát is ki fizetned.....
Szasztok! gsx-r 750 srad idomgarnitura eladó! Lámpával....
Na páá!
Sziasztok! Eladó egy új Dunlop D209 GP 180/55 med-hard keverékben. Ár:27.000 Ft. http://www.kepesmotor.hu/sport...