Köszi szépen a válaszod. Természetesen alkudok majd mint a veszett zsidó, mivel télvan, válságvan, pénz nincs...
A motornak mellesleg nem volt beteg hangja. Törve állítólag nem volt, festése eredeti (részemről ez nagyon fontos). Mostani i.ára valamivel fél millió felett van, az alatt akarom elhozni...
Ha nem füstöl meg megyen rendesen, sebességeket nem dobálja akkor sok baj nem lehet. Típushiba a vezérműlánc feszítő. Nem feszít, ezért csöröghet, de nagyon ne zavarjon . Nézd át rendesen, kopóalkatrészek, mennyire volt törve, stb... és alkudj keményen. Mert lehet.
96-os SRAD -nak vannak un. gyermekbetegségei? Már voltam megnézni a motort, hangja az zsír volt, állapota korának megfelelő, mit érdemes jobban megvizsgálni rajta?
(Ha a gazdája is forumos, elnézést hogy felteszem a motor képét, de szeretek biztosra menni, mert nem 10eft-ról van szó...)
Elkúúúúrtam. Aszittem a k4 idomra bizniszelsz.
Ilyenkor télen utálom a motorosokat, azé vagyok eltűnve, na meg nyáron is.
Meg van meló mostanában bőven szerencsére, aztán az most kitölti az életem. Jövő nyárra össze kell szedni a lét a zx kupára meg az eringes futamokra. A kettő együtt nem kevés.
És abba mi lenne a jó nekem, ha kiveszed belőle az elejét? Amugy+ nehogy azt hidd , hogy olaszba ingyé dobálják az ilyesmit....Kimehetsz egy K4-esért...de uttal többe lesz mintha itthon néznél egyet! Amugymeg mindenem van amit keresel sztem.
Villa híd,telok,fékek,kerék,sárvédőre lenne szükségem nem akarsz be társulni abba hogy hozassunk egyet be olaszból?a többi motyó pedig a tiéd lenne....
Sziasztok nem kell valakinek K4-es alkatrész? mert nekem kéne egy komplett eleje de az itthoni árak nem igazán jók és inkább hozatok be olaszból egy pálya gépet és ha kell valakinek valami akkor csinálhatjuk együtt is és nem kell más hasznát is ki fizetned.....
még átgondolom...