Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legfőképpen a motor érdekelne, de ha jár hozzá idom szett is akkor nem vagyok semmi jónak az elrontója
Helló mindenkinek!Szóval van egy kis problémám,ha valaki tud legyen olyan kedves és segítsen.A helyzet a következő(gsx-r 600 "98"SRAD)vettem egy Egrus dobot a gépre(gyári amúgy minden egyéb szűrő is nem lett semmi átállítva)és üresben olyan 7-8ezer körül kicsit "megtorpan"a fordulat "gondolkodási idő"és csak ezt követően pörög tovább...nem tudom mi lehet a gond?menet közben még nem tudtam kipróbálni,mivel télen vettem a dobot...Előre is köszönet a segítségért
Hali
Hűtőnek mi az ára?
Attila
Szia Darage,
Én legutoljára az olajsziget.hu-ról rendeltem, mert nekik volt még 10W50-ük, mert most van valami váltás az R6Rider szerint.
Q8 Moto SBK Racing 10W50
A 4 lityi + szállítás 10 860 Ft volt.
Ne haragudj, elfelejtettem! De holnap dobok fel képeket igérem. Amugy idomszett érdekel vagy a motor?
Ja megtaláltam az eladó dolgaid közt. Hát sajnos ennyire nem futja, de azért köszi a felajánlást
Ha mondasz egy jó árat
Darknox! Nem érdekelne egy szívlámpás 750?
Sziasztok van egy pár elado alkatrász gsxr600-750 k4-k5 pályaidom gyári lámpa kivágott elsö hátso lámpa(benne az index)gyári fejidom farokidom kicsit sérült oldalidomok(kék fehér)müszerfal fejkonzol vizhütö váznyulvány Tel:06209828560 e-mail:vigh76@freemail.hu
ár-érték alapján a Q8 a legjobb 2 éve azt használom nagyrészt pályán, mondjuk lehet hogy csak eddig...
nézd meg az adatlapját, ott van két szám is
Én a mocimba Midland olajat használok, nekem bevállt Igaz 2T-ről van szó, nem tudom 4T-nél is ugyan az a minőség-e.
Nem tudom a számát, de majd csak felnéz és akkor megérdeklődöm
Oszi!
Q8-at mostanában honnan szoktad beszerezni , (habár Gödöllői boltban láttam egy véleményedet az olajról) mert úgy veszem észre mindenütt kezd emelkedni az ára . Vagy rosszul látom?
Látom nem bírsz magaddal . Csörögj rá Atixra hogy mi van már.
mingyágondótam
Még szép!
Szia!
750-es a gép vagy 600-as?Bár ugyan az való rá.11000-be tudok.
Látom nagyon kíváncsi vagy!
Na sikerült készíteni pár fotót?
Helyes, örülök!
tegnap hívott vazz...
melózik meg minden, kicsit el van havazva , egyébbként minden faxa...
Fóliáztasd le...
Köszi ott már kerestem, de sajnos nincs