Helló mindenkinek!Szóval van egy kis problémám,ha valaki tud legyen olyan kedves és segítsen.A helyzet a következő(gsx-r 600 "98"SRAD)vettem egy Egrus dobot a gépre(gyári amúgy minden egyéb szűrő is nem lett semmi átállítva)és üresben olyan 7-8ezer körül kicsit "megtorpan"a fordulat "gondolkodási idő"és csak ezt követően pörög tovább...nem tudom mi lehet a gond?menet közben még nem tudtam kipróbálni,mivel télen vettem a dobot...Előre is köszönet a segítségért
Szia Darage,
Én legutoljára az olajsziget.hu-ról rendeltem, mert nekik volt még 10W50-ük, mert most van valami váltás az R6Rider szerint.
Q8 Moto SBK Racing 10W50
A 4 lityi + szállítás 10 860 Ft volt.
Oszi!
Q8-at mostanában honnan szoktad beszerezni , (habár Gödöllői boltban láttam egy véleményedet az olajról) mert úgy veszem észre mindenütt kezd emelkedni az ára . Vagy rosszul látom?
Hűtőnek mi az ára?
Attila
Én legutoljára az olajsziget.hu-ról rendeltem, mert nekik volt még 10W50-ük, mert most van valami váltás az R6Rider szerint.
Q8 Moto SBK Racing 10W50
A 4 lityi + szállítás 10 860 Ft volt.
Q8-at mostanában honnan szoktad beszerezni , (habár Gödöllői boltban láttam egy véleményedet az olajról) mert úgy veszem észre mindenütt kezd emelkedni az ára . Vagy rosszul látom?
750-es a gép vagy 600-as?Bár ugyan az való rá.11000-be tudok.
melózik meg minden, kicsit el van havazva , egyébbként minden faxa...