Arra még nem gondoltál hogy ha vennél egy olyan motort amin ezek mind rendben vannak akkor nem kénne annyit pöcsörészni egy tizenvalahányéves szekéren. Néccázé még el is vinnék, esetleg ha intézel rá valami gyári idomot még talán többér is, haccázból meg vennél tavasszal egy forgalomba visszahelyezhető pályamotort, és arra amire a sradot használod bőven jó lenne és esetleg nem kéne a gyenge fékeken, a szar kuplungon, meg a dobálós váltón bosszankodnod. Meg egyébként is most már ezek jönnek, kuplungkosár-lamellák, váltó, meg a lovak is vészesen fogynak, szóval....
Megy a munka 1000-el, éjszakázás + ilyenek. Hátha így lesz zsé az E-ringre. Elkezdtem beszerezni a az első fék modernizálásához a cuccokat (radiális fékmunkaenger), na meg egy fesszab mer mááá nagyon vacakolt az is. Mondjuk már meg van minden csak egy féktárcsa kiányzik előre, mert van benne egy 8-as. Viszont már az is van, csak majd 25-én megyek érte Karcagra, mert ha minden jól megy és nem kell dolgozni akkor megyek az ősökhöz Karácsonyozni bés egyúttal elintézem azt is. Egyébként a pjoject is folyamatban van...
Már a napokban eszembe voltál, hogy ugyan mi van veled. Annyira beterrorizált az asszony, hogy még a gép elé se enged, vagy így télvíz idején a babaprojekt van napirenden?
Majd jó felhíllak valamikornemsoká.
Ezzel az a baj hogy ha az emberünk nem egy majdnemrosszi és betartogatja a kreszt - ahogy te is - akkor lehet hogy szinte alig van olajfogyás. Az enyém is olyan volt, ha mamásan mentem vele szinte nem is fogyott, viszont ha haladtam vele akkor benyalta a 2-3 deci olajat 200 km alatt.
Sőt, a nyáron mentünk motortnézni egyik cimbimnek, mielőtt beindítottuk a motort gondoltam ránézek az olajra, hát nem tudtam annyira megdönteni hogy a kisablakban megjelenjen egy olajcseppecske is akár. Mindezt úgy hogy a madár nem is tudott róla. Rendes voltam mert szóltam hogy olaj nélkül nem fog messzire menni.
Kérdezd meg mennyi olajat eszik , ha azt mondja semennyit akkor fordulj meg és hagyd ott , ha gondolkodás nélkül 1 l-t mondd akkor az jó , ha sokat gondolkodik és úgy mondd 1 l-t az nem annyira jó mert akkor 1,5-3 l amit fogyaszt 6000 km alatt . Mondjuk ez a legutolsó dolog, először a Vazz mester által taglalt dolgokat nézd át. Sok sikert a vásárláshoz , nem egyszerű mutatvány az tuti.
Kulturált suzukis topik ez, nem holmi hülye kawasakis vagy mitmivan mi?!?